Üye Olduğu Yerli ve Yabancı ve Kuruluşlar
EMDR TÜRKİYE
SEPI
Psikoterapi Enstitüsü Derneği
Hipnoz Derneği
Gevhernesibe Mahallesi Çiçek Sokak Güçlü İz PLaza Bina No:27 Kat:4 No:44, Kocasinan
EMDR Terapi
Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi
Esma hanıma tavsiye ile gittim.İlk gittiğimde psikolojik açıdan berbat bir haldeydim,Sürekli ağlamak istiyordum.Yolunda olmayan birşey yoktu.Evim arabam sağlıklı bir çocuğun anlayışlı iyi bir eşim var.Sorun şuanda değil geçmişteymiş. Esma hanım ile keşfettik.Birlikte geçmişteki yaraları sardık.Seanslardan önce evde yalnız kalamayacağımı hep bir başkasının desteğine ihtiyaç duyacağımı , asla iyileşmeyeceğimi, bebeğimle bağ kuramayacağımı düşünüyordum.Sürekli ağladığım için kendimi çaresiz ve güçsüz hissediyordum.Şimdi ise çocuğuma çok güzel bakıyorum onu sonsuz seviyorum evimde tek kalabiliyorum.İşime döndüm işimi yapabiliyorum. O bitmek bilmeyen ağlama krizlerinede veda ettim.İnan geçiyor
ailemin arastirip buldugu bir psikologdu, acikcasi gitmeyi eskiden fazlasiyla istiyordum fakat ilerleyen zamanlarda bu istegim azalmisti. yine de gittim ve Esma hocam gercekten cok yardimci oldu. EMDR ile calisiyoruz ve artik gecmisteki travmalarimi neredeyse astim. cok az sey kafama takiliyor bunun haricinde sorunum yok. samimi birisi ve iletisimimizin guclu oldugunu biliyorum. saygi cercevesinde seanslar gerceklesiyor. anlattigim seyler kesinlikle aileme ulasmiyor, gizliligi gercekten guzel. ilacsiz bir tedavi sureci ve bu gelecegim icin en guzeli. fazlasiyla seviyorum, memnunum.
(e...)
Canım Esma hocami internet üzerinden ulaştım gittiğimde korkum,kötü birşey olacakmış gibi hissetmem,daha sonraları da aileme karşı kötü düşünmem ilk gittigimde eşimle gittim hocama canım hocam bize EMDR terapisini anlattı ben hep yılmadan gittim korkum kalmadı kendime aileme intihar düşüncem çok kötüydü kendimi aynaya bakarken hissedemiyordum bunların hepsi canım Esma hocam la beraber ve EMDR yle atlattık babamın ölümünden sonra böyle oldum her namazimda duamdasiniz Esma hocam Allahim başımdan eksik etmesin sizi 14. Seansindayim bu yazdıklarımı hepsini atlattım çok şükür terapime devam insanlar üstüme gelecekmiş gibi hissetmem dışarıya ekmek almaya gezmeye bile cikamiyordum çok şeyler yaşadım ama canım Esma hocam la başardım Allah'ım razı olsun canım Esma hocam iyiki varsınız
r.....
Esma Hanım’ a günlük yaşantımı, ilişkimi, işimi etkileyen bir kaç sıkıntı üzerine başvurdum. Bu sıkıntıların travmalarımdan kaynaklı olduğunu bunun içinde EMDR terapisinin uygun olduğuna karar verdi ve 3 ay boyunca haftada bir seanslarımıza devam ettik. Bugün daha iyi olduğumu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim, hatta bugün seanslarımıza ayda bir olarak devam etmeye karar verdik.
f.....
Esma Hanım ile çok zor bir durumda iken yolumuz kesişti. Kök aile ile ilgili sorunlar, kanser tedavi süreci , evliliğim bitme noktasına gelmişken, tüm bu sorunlarla baş edemez durumda iken seanslara başladık. Özellikle EMDR tekniği bana çok iyi geldi. İlaçsız bir şekilde kaygı ve anksiyete bozukluğu bir hayli azaldı. Kendimi keşfetmek, ruhumu iyileştirmek, öz değerimi ve öz saygımı artırmak için seanslara devam edeceğim.
el...z
Esma Hanım'a çok kötü bir haldeyken gittim çelişkilerim yüzünden ne yapmam gerektiğini hiçbr şekilde bilmiyordum çıkmazdaydım
Esma Hanım her terapide bana kendimi çok rahat hissettirdi her zaman yanımda olduğunu bir şekilde yolumu bulacağımı söyledi hiçbir zaman şu yolu seç ya da bunu yap demedi kendimi tanıyıp yolumu benim seçmemi sağladı ona ne kadar minnettar olduğumu anlatamam
terapiye başlayalı 2 ay oldu ve ben kendi yolumu bulabildim çelişkilerimden kurtuldum daha rahat bir şekilde hayatıma devam ediyorum terapi sürecim henüz tamamen bitmedi ama ben çoğu şeyi kendi içimde halledebildim artık daha rahat nefes alıyorum daha rahat hayatım hakkında kararlar alıyorum ve kendime güveniyorum :)
ze...
Başvurmadan önce etkili olacağını düşünmeden önyargılı bir şekilde yaklaştım ancak Esma hocamın engin bilgileri ve sevecen sıcak yaklaşımları sayesinde kısa sürede tahmin ettiğimden çok fazla olumlu sonuçlar aldım keşke kendisine daha önce yolum düşseydi
g....ç
Bende bir çok kişi gibi son çare olarak terapiye başvurmuştum. Kimseler dememişti yılların kamburu bir süre emin ellerde terapi görmekle geçebileceğini. İşte Esma Hoca o emin eller olan kişiydi. Kendisi bir ömür hatırım ve duamda olacaktır.
Terapiye başlamadan önce bir çok ruhsal sıkıntılarım vardı. Maalesef bir çoğumuzun üzerini örttüğü taciz, aşağılanma, özgüven eksikliği , iletişim bozukluğu ve bunların yanı sıra kafa karışıklığı, olmayan şeyler görme, duyma, cinsiyet karmaşası ve en nihayetinde intihar düşüncelerinden muzdariptim. Terapiye başlamamın daha 8. seansıydı ki çoktan yıllardır içimde kara delik olan taciz hikayelerim bana yük olmayı bırakmışlardı ve artık onlarla başedebiliyordum. Bu bile her şeye değerdi. Terapiye devam ettikçe ne kadar sıkıntı çektiğim meselem varsa bir bir yok oldular. Terapim biteli bir yıl oldu ve şu an hiç olmadığım kadar mutlu ve huzurluyum.
ş.....
Panik atak ve Anksiyete bozukluğu için gittim Nerden bilebilirdim hayatımın dönüm noktası olacağını. Biranda öyle güzel kapılar açtı ki.. 2-3 yılda zor biter derken 1 sene olmadan kendimdeki ilermeyi fark etmem o kadar mutlu etti ki . İyiki Esma hocayla karşılaştım .
f.....
Tavsiye üzerine gittim. Kaygılarımın geçici olduğunu zihnimin ürettiği şeyler olduğunu söyledi. İnancımı sağlamlaştırdı. Hep sabretmem gerektiğini söyledi. Hayatımın değişmesinde çok farklı çok fazla destek oldu. Bana bir çok şey öğretti. Çok inançlı bir insan hak yemeyi sevmiyor, sabırlı, nezaketli bir insan, saygılı çok farklı bir insan. Kötü günde destek görebileceğim bir insan. EMDR tedavisi aldım geçmiş ile ilgili uyguladı. Karşılıklı sohbet ettik beni bir çok yere yönlendirdi. Gerçekten tavsiye edilebilecek bir psikolog kendisi.
Esma Aydınoğlu Avşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esma Aydınoğlu Avşar, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Esma Aydınoğlu Avşar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Psikodinamik Psikoterapi, Normal Randevu, Psikoloji Randevusu, Online Danışmanlık.
Esma Aydınoğlu Avşar adresi nerede?Esma Aydınoğlu Avşar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevhernesibe Mahallesi Çiçek Sokak Güçlü İz PLaza Bina No:27 Kat:4 No:44 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esma Aydınoğlu Avşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Esma Aydınoğlu Avşar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Esma Aydınoğlu Avşar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esma Aydınoğlu Avşar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Esma Aydınoğlu Avşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esma Aydınoğlu Avşar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Esma Aydınoğlu Avşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 109 hasta / danışan, Esma Aydınoğlu Avşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocasinan Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Kocasinan Aile İçi İletişim Sorunları
Kocasinan Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Kocasinan Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Kocasinan Motivasyon Eksikliği
Kocasinan Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite