Seğmenler, Cumhuriyet Cd. no:134, Gölbaşı
ru...k
canım hocamm. o kadar tatlı o kadar naif o kadar kibar bir kadın ki. muayenelerimiz o kadar güzel geçiyo o kadar rahat geçiyo ki bebişim de doktorunu çok seviyoo güzel güzel hareketlerini izliyoruz sıkıntılarımıza çözüm buluyoruz. hastaya bakıyım gönderiyim değil de hastamı nası memnun ederim nası rahatlatırım düşüncesinde olduğu için muayene zamanını da asla kısa tutmuyo canım hocam. hem dışarda çok beklemiyoruz sıramızı hem de içerde hemen gel git derdi olmuyor. umarım doğumumda da yanımda olur ona çok güveniyorum.
şe...
Ekim 2022 den doğum anıma kadar kendisinde takipliydim. Gölbaşı devlet hastanesinde yenidoğan ünitesi olmamasina ragmen doğum yaptım. Doğum sürecinden çok korkmama rağmen cesaret alıp normal doğum yaptım. Ebeler doğuma eşlik ediyorlardı. oğlum doktor hanımı bekledi. Gerek hastalara olan yaklaşımı gerek takibi gerek hastanedeki diğer doktorlarla olan iletişimi mukemmel. Doğum sonrasında da kontrolleri herşeyi detaylıca anlatması dikkatli olmasi nezaketi çok iyi. Herşey için kendisine teşekkürler
se...u
Özel koru hastahanesinde takipliydim. Kendisini Gölbaşı devlet hastanesinde bir muayene sırasında rastgele giriş alarak tanıdım. İyikide tanımışım. İlgi ve alaka mükemmel. Hiç bir şeyi atlamadan seni yönlendirmesi. Düşük tehlikesi olan gebeligimde rahatlatıcı konuşmalarıyla özel hastneden vazgeçip gölbaşi devlet hastnesinde devam etmeme vesile oldu ve piskolojik olarak da çok iyiiyim. Kendisine sonsuz teşekkürler.
Esmanur Sert Çakır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esmanur Sert Çakır, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Esmanur Sert Çakır adresi nerede?Esmanur Sert Çakır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Seğmenler, Cumhuriyet Cd. no:134 Gölbaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esmanur Sert Çakır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esmanur Sert Çakır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Esmanur Sert Çakır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esmanur Sert Çakır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esmanur Sert Çakır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esmanur Sert Çakır hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Esmanur Sert Çakır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları