l.....
Kriyoterapi uygulamasından sonra muayene için gittiğimde çok ilgili bir tavır göremedim. Bütün siğillerimin düştüğünü söyledi ancak eve geldiğimde bir tanesinin düşmediğini fark ettim çok dikkatli değildi. Kriyoterapi izlerim için kötü hissettiğimi söylediğimde de ilgisiz davrandı ve geçiştirme cevaplar verdi. Ve izler için allah başka dert vermesin dedi. Bu sebeple görüşüm olumsuz
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor akne için gittim kan tahlili istedi her şeye detaylı bir şekilde baktı ve ilgilendi akne için bir krem yazdı ve neredeyse yok oldu iki ay kullandıktan sonra iz kalabilme riski için bir daha gidicem çok memnunum kendisine teşekkür ederim
e....
9 aydır saçkıran tedavisi görüyorum Esra hanım gerçekten çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor. Kesinlikle hastayı motive edici konuşmalar yapıyor, sorularınıza da tek tek açıklama yapıyor.
se....
Doktor Hanım hem çok güler yüzlü, hem de çok nazik bir insan. Öncelikle kendisine bu nezaketinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Esea hanıma, Bir anda beliren döküntülerim için gitmiştim. Daha ilk bakışta hastalığımın gül hastalığı olduğunu anladı. Ve bilmem gereken tüm detayları en ince ayrıntısına kadar açıkladı. Benim soru sormama bile gerek kalmadı.
mi...r
Hocam Allah sizden razı olsun oğlum hastalığına (liken Planus) çare oldunuz. Ama G.Antep'ten gitmenize çok üzüldük. Allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin.Saygılar sunarım.
r....y
Hocam Allah sizden razı olsun çocuğumun hastalığına sizde şifa buldum. Ama G.Antepten gitmeniz bizleri çok üzdü. Allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin inşaAllah
ay...r
Doktor hanım sayenizde sağlığıma kavuştum. herşey için teşekkürler.
Esra Çarman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Çarman, Dermatoloji.
Esra Çarman adresi nerede?Esra Çarman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan Mahallesi Şehit Serkan Özaydın Sokak No:1 Odunpazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Çarman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Çarman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Esra Çarman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Çarman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Çarman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Çarman hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Esra Çarman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Odunpazarı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar
Odunpazarı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Dermatologlar