Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4, Çiğli
İzmir Ekol Hastanesi
g.....
SAĞ DİZİM DEN GEÇİRMİŞ OLDUĞUM ÇAPRAZ BAĞ VE MENİSKÜS AMELİYATI SONRASINDA ERİMİŞ KASLARIN GERİ KAZANDIRILMASI KISITLANMIŞ OLAN HAREKETLERİN NORMALLEŞMESİ İÇİN ORTOPEDİ DOKTORUM BİR FİZİK TEDAVİ YARDIMI ALMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEMESİYLE TAVSİYE ÜZERİNE ESRA HANIM İLE GÖRÜŞTÜK TEDAVİYE BAŞLADIK ESRA HANIMIN ÖZVERİLİ VE DİSİPLİNİ SAYESİNDE 8 SEANS GİBİ KISA SÜREDE NORMAL İŞ HAYATIMA DÖNDÜM BAŞKA FİZİK TEDAVİ MERKEZİNDE 15 SEANSTA NORMAL HAYATIMA DÖNEBİLECEĞİ Mİ SÖYLEMİŞLERDİ İYİ Kİ ESRA HANIMI TERCİH ETMİŞİM İŞİNDE UZMAN İLGİLİ HERKESE GÖNÜL RAHATLIĞIYLA TAVSİYE EDEBİLİRİM HERKESE SAĞLIKLI GÜNLER
fa...n
Esra Hn ile yollarımız annemin dizinde yaşadığı menisküs yırtığı, beraberinde başlayan ağrı ve hareket kısıtları dönemiydi.
O dönem çalıştığı kurumda bizleri öyle güler yüzle ve ilgi ile karşıladı ki tedavi sürecinde yine onunla sürecimizi yürütebilmek için kendisinin yeni muayenehanesini arayıp bulduk. İyi ki de kendisine ulaşmak için çabalamışız.
Annemi tüm seanslar boyunca güler yüzle ve ilgiyle karşıladı. Çok verimli bir iyileşme süreci geçirmesini titiz ve ilgili yaklaşımıyla sağladı.
Gönül rahatlığı ile tüm çevremize önerebileceğimiz mesleğini severek ve titizlikle yerine getiren çok başarılı bir kişi ve çok iyi bir insan olduğunu gördük. İyi ki varsınız.
n ...
Esra hanım ile annemin kalça protez ameliyatı sonrası tanıştık. Kendisi kişilik olarak titiz, işinin ehli ve sürekli kendisini geliştirmeye açık bir fizyoterapist. Iletişimi kuvvetli ve biz eski bir hasta yakını olduğumuz halde diyaloglarımız halen devam ediyor. Bilgi ve becerisine güvenebileceğiniz , rahatlıkla ulaşabileceğiniz ve danışabileceginiz bir kişi.
vo...n
Sevgili Esra ;
Ne söylesek ne yazsak az.
Oğluma doğumu itibariyle “Pes Ekinovarus ( Çarpık Ayak ) “ teşhisi kondu.Tedavi sürecini bitirdikten sonra bir süre daha ayaklarının olması gereken esnekliğinde kalması gerekiyordu ve doktorumuz bizden evde yapmamız gereken bazı esneklik hareketleri yapmamızı önerdi.Ama ben bu işlemi bizlerin değil işinin ehli doğru kişilerce yapılması gerektiğini düşğndüğüm için fizyoterapist aramaya başladık..Sağolsun bir arkadaşımız sevgili Esra’yı işaret etti bizlere.İyi ki de Esra demiş Kendisi ile hemen iletişime geçtik daha ilk telefon görüşmemizde doğru kişinin kendisi olduğunu okadar belli etti ki Bizim bu zorlu sürecimize harika kişiliği,takdir edilesi bilgileriyle ortak oldu.Yoğun iş temposunda bile o güler yüzü biç değişmedi her anımızda yanımızda oldu.Oğlumuza şifa oldu bize ise dost.İyi ki seni tanımışız oğlumuzun Esra Ablası :) Tüm güzellikler seninle olsun…İyi ki varsın Esra Ablamız
Sevgiler
Elif - Arel - Volkan Güven
2018 de annemin düşme sonucu oluşan leğen kemiğindeki çatlak tedavisi için doktorumuzun önerdiği bir melek o. Şefkatli ve profosyonel yaklaşımıyla kısa zamanda annemin sevgisini ,güvenini kazanıp ayağa kalkmasını sağladı Esra hanım. Mesleki bazı konularda danışmak istediğimde sorularımı hiç yanıtsız bırakmadı. Mesleğinde iyi olduğu gibi aynı zamanda güler yüzlü ve çok iyi bir insan. Ona minnettarız.
i̇....
Annemin kalça protezi ameliyatından sonra tavsiye üzerine Esra hanımla tedavi sürecine başladık. Kendisi güleryüzlü , bilgili ve hastayla pozitif enerjisi ile iletişimi sayesinde annemi kısa sürede yürüteceğine inanıyorum. Sorularımızı ve endişelerimizi her zaman anlayışla karşılıyor, hastasıyla hoşgörüyle ilgisinden dolayı özellikle tavsiye ederim, emekleri için teşekkür ederim...
er...n
Esra hanıma en başta teşekkür etmek istiyorum çünkü işini severek ve doğru yaptığını bana verdiği güvenle gösterdi ,kafamda en baştaki acaba sorusunu silip attı ,uygulamış olduğu tedavi programına harfiyen uydum ve sağolsun menisküs ameliyatımdan kalan sıkıntılarımı çözmüş oldu ,herzaman kendisini bir sıkıntım olduğunda arayıp danışabiliyorum kendiside sağolsun herzaman yardımcı oluyor ,Esra hanım tekrar teşekkür ederim umarım bu konular için tekrar karşılaşmayız:))
f....r
Annemin kalça protezi ameliyatları sonrasında bizim kurtarıcımız oldu kendisi. Annem ile ilişkisi, onu yönlendirmesi ,endişelerini sabırla dinleyip telkinler vermesi, egzersizleri tam ve nokta atışlı yapması sayesinde iyileşme süremiz resmen kısaldı. Sonsuz minnet ve teşekkürlerimizle. Artık annemin üçüncü bir kızı , benim de bir kız kardeşim daha var. Çok teşekkürler :)
n....d
Kalça protezi ameliyatı sonrası tanıştığım Esra hn la gerçekten zor zamanı kolaylıkla atlatiik.Gerek guleryuzu gerek sicakkanliligiyla işini severek yapan nadir insanlardan biri olarak çok memnun kaldım.
se...z
Annem daha önce diz kapağı ameliyatı olmuştu ve süreç inanılmaz zor geçmişti. Üstelik ameliyat sonra ki süreçte çok zorlanmıştık. Diğer ayağı için ameliyat olmak için zor karar vermişti. Esra hanım ameliyat öncesi ve sonrasındaki görüşmelerimizde güler yüzü ve ilgisi ile bizi çok rahatlattı. Bu zorlu süreçte yapmamız ve yapmamamız gerekenler konusunda titizlikle detaylı bir şekilde yardımcı oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Esra Hazır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Hazır, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Esra Hazır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu.
Esra Hazır adresi nerede?Esra Hazır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Hazır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Hazır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Esra Hazır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Hazır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Hazır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Hazır hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Esra Hazır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.