Uzman Klinik Psikolog Esra Yıldırım
Ankara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık mezunudur. Klinik psikoloji alanında Yüksek Lisans derecesine sahiptir. Mesleki deneyim olarak özel okullar, danışmanlık merkezlerinde çocuk ve ailelere danışmanlık hizmeti vermiştir. Şu anda ise Su Psikolojik Danışmanlık Merkezinde İngilizce ve Türkçe dil tercihleri ile birlikte bireysel,çocuk,ergen,çift ve aile alanlarında danışan almaya devam etmektedir.

Tamamlamış Olduğum Eğitimler

Evlilik Doyum testi
Evlilik Tutum testi
Conners Ebeveyn Değerlendirme testi
Ebeveyn Değerlendirme testi
Depresyon testi, (Beck Depresyon Ölçeği)
Kişilik testi, (MMPI)
Projektif Testler, (Tematik Algı Testi)
Nöropsikolojik, (Benton, Bender, Gestalt
Zeka testleri, (WISC-R , Porteus, Cattel 2A, 3A)
Denver 2
Resim Analizi ve Değerlendirme
Moxo Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Testi

Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi
İstiklal Mahallesi Şaiir Fuzuli Caddesi Özkal İş Merkezi No:36/6 Odunpazarı Eskişehir, Odunpazarı

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Cinsel Terapi

Çocuk ve Ergen Terapisi

Röportaj

Konum: Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi Cinsel Terapi

Esra hanımla vajinismus tedavim için yollarımız kesişti ve çok kısa bir sürede problemi çözüme kavuşturduk. Anlayışı ve olaylara yaklaşımı gerçekten harika. Kendisine minnettarım.

Konum: Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi Kaygı Bozuklukları Tedavisi

5 aydan beri seanslarımıza devam ediyoruz. Bu zamana kadar psikiyatriye gidiyordum. Ama sürenin yeterli gelmediğini hissettim. Ms hastasıyım ve Anksiyete bozukluğuna sahibim. Her konuda kaygılanabilirim ama en çok insanlarla konuşmak beni kaygılandırırdı artık eskisi kadar değil ve neredeyse bu konuda hiç etkilemiyor diyebilirim. Hala bazı sorunlarım oldugunu hissediyorum bu yüzden seanslara devam edeceğim.
Esra hanım çok ilgili ve beni daima anlamaya çalışıyor. Yaşantı olarak ufak benzer özelliklerimiz var. Bu beni her seferinde şaşırtıyor ve yalnız olmadığımı hissettiriyor.

Psk. Dan. Esra Yıldırım

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Konum: Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi Bireysel Terapi

Kendinden kaçan biriyken, kendimle yüzleşmemde çok yardımcı oldu. Bu yüzleşmede tabi ki zorluklar yaşadım, bu zorlukları aşabileceğime inanmamda önemli bir etki gösterdi.

Psk. Dan. Esra Yıldırım

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Y
Konum: Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi Aile Terapisi

Esra Hanım danışanlarına karşı ilgili bir o kadar sevecen çok sempatik bilgili tecrübeli hanım hanımcık biridir. 8-9 aydır birlikte sürecimiz oldu ve seanslarımıza uzun aralar vererek devam ediyoruz. Sayesinde başta kendimle sonra eşimle ilgili problemlerimizde çok destekçi çözümleyici yollar sundu, aile olmanın farkındalığını kazandırdı. İlk gittiğimde ki düşüncelerim ile şuan ki düşüncelerim arasında gözle görülür inanılmaz farkindaliklar var. Bize kattığınız tecrübeler bilgiler için sonrasında sabırla nazikçe bizi dinleyip yol gösterdiği için emekleri için çok minnettarım.

Psk. Dan. Esra Yıldırım

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Konum: Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi Bireysel Danışmanlık

Yoğun okb ve şiddetli anksiyetem sebebiyle başvurduğum Esra hocamız benimle yakından ilgilendi ve aslında doğru bildiğim yanlışları görmeme vesile oldu.
Anlamaya çalışması, muhatabının sözünü kesmeden sabırla dinlemesi, sanki sizi önceden hep tanıyormuş gibi davranarak kendinizi çekingen ve yabancı hissetmemenizi sağlıyor.
Tedavi sürecim iyiye doğru gidiyor elhamdulillah ve Esra hocamızdan yeni farkındalıklar öğrendikçe çok daha iyi olacak Allah'ın izniyle.

Konum: Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi Aile Danışmanlığı Randevusu

Esra hanımla sürecimiz ilk başta ilişki terapisi olarak başladı ve zaman saman bireysel terapi de yapılarak devam etti. Kendisi ile yaptığımız birebir seanslarda bana kendim olmayı öğretti. Yönlendirmesi ile siz kendiniz farkında olmadan değişim gösteriyorsunuz ve bunu bir noktada farkederek değiştim ve artık iyiyim diyebiliyorsunuz. Doğrularınızı ve yanlışlarınızı size tarafsız bir şekilde söylüyor ve bu size iyi geliyor. Şu an hem kendi hayatımda hem de ilişkimde değişimler ve gelişmeler oluyor ve bu durumdan çok memnunum. Kendisi ile tanışmaktan ve bu süreçten çok keyif aldım.

Ç
Konum: Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi Bireysel Terapi

Psikoloğum, samimi ve anlayışlı yaklaşımıyla kendimi güvende hissetmemi sağladı. Onunla her seans, bana yeni bir farkındalık kazandırdı ve içsel gücümü keşfetmeme yardımcı oldu. Gerçekten işini severek yapan biri, kesinlikle tavsiye ederim.

T

Kızımda panik atak başladı. İnternetten araştırarak buldum. Kendisi iyi bir danışman. Ne zaman arasam dönüş sağlıyor. 10 seanstır gidiyoruz. Kızımda gözle görülür değişimler var. Aynı zamanda psikiyatri doktoruna da gidiyor, ilaç kullanıyor. Genel olarak memnunuz. Süreç devam ediyor.

Psk. Dan. Esra Yıldırım

Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Konum: Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi Bireysel Terapi

Esra Hanım, kendimi tanıma yolculuğunda bana destek olduğu için kendimi çevremdekilere daha iyi ifade edebiliyorum sayesinde. Çok tatlı çok iyi biri anlatırken hiç bi şeyden çekinmiyosunuz. Benim için en önemli nokta buydu rahatlıkla her şeyimi anlatabildim.

Değerli yorumunuz için teşekkürler

C
Konum: Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi Bireysel Terapi

Depresyon ve ağır kaygı bozukluğu için psikiyatra gittim. Sonra Esra hanıma buldum. Evden dışarı çıkamazken seanslara başladık. Başlarda 3 günde 1 devam ederken sonraları haftada 1 yapar duruma geldik. Şimdi dışarı çıkabiliyorum en azından. Hayatımın kontrolünü tekrar elime aldığım için çok mutluyum.