Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Psikiyatri Randevusu

Aile Danışmanlığı +49 daha fazla

Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme

Psikiyatri Randevusu

Özel Bilge Hastanesi

Aslen Denizli ili Tavas ilçesi Çağırgan Mahallesi'ndenim. İlkokulu Çağırgan İlkokulu'nda tamamladıktan sonra ortaokul ve liseyi Afyon Kocatepe Anadolu Lisesi'nde yatılı olarak okudum. 2000 yılında Adana Çukurova Üniversşitesi Tıp Fakültesindeki eğitimimi tamamlayarak doktor ünvanı aldım. 1,5 yıllık pratisyen hekimlik yaptıktan sonra 2002-2008 yılları arasında Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fak. Ruh Sağlığı ve Hastalıkları A.B.D'nda uzmanlık eğitimimi tamamladım. 2008-2010 yılları arasında Mardin Devlet Hastanesi'nde mecburi hizmetimi tamamladıktan sonra sırasıyla 2011-2013 yılları arasında Karaman Devlet Hastanesi'nde, 2013-2017 yılları arasında da Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalıştım. Askerlik hizmetimi de 2009-2010 yıllarında Elazığ Asker Hastanesi'nde yerine getirdim. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Şu an Sakarya Adapazarı Özel Bilge Hastanesinde çalışmaktayım.

Konum: Özel Bilge Hastanesi Psikiyatri Randevusu

Bundan bir ay önce ağlayarak girdiğim odasından bugün gülerek çıktım. Koyduğu teşhis ve ona göre verdiği ilaç tedavisi daha ilk günden kendimi iyi hissetmemi sağladı. Tabi ilaçtan önce bana güven verdi ve ilaç tedavisini kabul etmemi sağladı. Kabul etmemi sağladı çünkü ben oraya daha önce gittiğim bir doktorun verdiği ilaçların yan etkilerinden kurtulmak için komple ilaçları bırakmayı düşündüğümü söylemek için ve nasıl bir yol izlemem gerektiğini sormak için gitmiştim. İyi ki de gitmişim Etem Hocaya. Hiç tereddütsüz gidebilirsiniz. Daha ilk aydan bu kadar iyi hissettiysem ilerleyen zamanlarda çok daha iyi olacağıma eminim sayesinde. Ayrıca özel muayehane olmamasına rağmen danisanlariyla uzun uzun ilgilenmesi de ayrı güzel bir olay. Kısacası Sakarya civarında iyi bir psikiyatr arıyorsanız tavsiyemdir.

Konum: Özel Bilge Hastanesi Randevu

Gerçekten çok ilgili çok bilgili bir uzman sayesinde daha iyi hissediyorum. Tedavim devam ediyor her şey benim için daha güzelll

Konum: Özel Bilge Hastanesi Psikiyatri Randevusu

Etem beye gitmekle hayatım pozitif yönde önemli ölçüde değişti. Hastalığımı ilk seansta tespit ederek nokta atışı bir çözüm sundu. Gerek davranışı ile gerek hekimliği ile takdire şayan. Depresyondan kurtulmamı hayata tutunmama sebep oldu. Eğer sizde bu durumdaysanız mutlaka gitmenizi tavsiye ederim.

Konum: Özel Bilge Hastanesi Psikiyatri Randevusu

Doktor Beye, hayatımda yaşadığım zorlukların üst üste gelmesi ve artık kaldıramadığım için gitmiştim. Görüşmeden sonra farkına vardım ki daha önce gitmeliymişim geç bile kalmışım. Anlık ataklarım, ağlama krizlerim, bitmeyen depresyon, insanların bana olan kötü davranışlarına anlam verememe, takıntılar, beynimde sürekli konuşan bir ses yani yaz yaz bitmez ortaya karışık her şey vardı. Doktor beyin iletişim dili oldukça iyi, görüşleri keskin. İlk seansta nasıl bir durumda olduğumu çok iyi anladı. Ve sonraki seanslarda da ona göre devam etti. Vermiş olduğu ilaçlar yerindeydi, bana çok iyi geldi. Hayata tekrar başka bakmaya başladım. Tabi bu daha başlangıç, gidecek çok yolumuz var. Herkese mutlaka en azından doktor beyle 1 kere görüşmesini tavsiye ederim.

Konum: Özel Bilge Hastanesi Psikiyatri Randevusu

Etem beyle 2. Oluşturduğum randevum ilk seansımda kendimi çok ama çok kötü hissediyordum tükenmiştim doktorum bana bir bahar dalı uzattı sanki kendimle barıştım o çıkmazdan çıktım öz benliğimi geri aldım 2. Seansıma gülerek ve çok mutlu bir şekilde çıktım beni hem konuşarak hem tedavisiyle çok destekledi kendisi güvenilir işinin eğli bir doktor herkese tavsiye ederim sevgiler.

Konum: Özel Bilge Hastanesi Psikiyatri Randevusu

Benim hayata gozlerimi açma sebebim.
Tanıdığım da duygu karmaşası yaşıyordum ama şimdi doktorum sayesinde hayata daha güzel herşeyin üstesinden geliyorum ve çok anlayışlı bir arkadaş bir aile gibi.
Çok ama çok seviyorum doktorumu iyiki ama iyiki sizinle yollarımız kesişti.
İyiki varsınız Etem bey iyiki

K
Konum: Özel Bilge Hastanesi Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Sakarya da en iyi doktor diyebilirim güler yüzlü samimi ve içten 6 aydır etem beyden tedavi görüyorum kendimi çok daha iyi hissediyorum sorunları olan herkes hiç düşünmeden tercih edebilir alanında çok iyi ve samimi bir doktor

I
Konum: Özel Bilge Hastanesi Psikiyatri Randevusu

Sakarya Bölgesindeki en Psikiyatri Uzmanı diyebilirim. Ne zamam hayatım içinden çıkılmaz bir hal aldıysa kendimi Ethem hocamın yanında buluyorum. Ve her seferinde normal hayatıma hocamın desteği ile geri dönüyorum. Ethem Hocam iyi ki varsın, iyi ki tanımışız seni

Konum: Özel Bilge Hastanesi Psikiyatri Randevusu

Gerçekten danışanını analiz edip rahatsızlığı tespit etmek konusunda çok iyi bir doktor. Artık hayat benim için acı bir deneyim değil. Gün içerisinde genel olarak iç huzuruma ve mutluluğuma kavuştum. Kendisi sıcakkanlı, yardımsever ve güvenilir bir doktor. Size gerçekten yardım isteyecek ve hayat kalitenizi etkileyen hastalığın iyileşmesini sağlayacak, gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

Z
Konum: Özel Bilge Hastanesi Randevu

Doktor beyle ikinci ayımız.. o kadar güler yüzlü o kadar anlayışlı biri ki..iyi bir dinleyici ve empati kurma konusunda çok başarılı. Seans sırası boyunca dinleyerek gerekli açıklamaları yaparak ve sorularıyla kısa sürede çok iyi ilerleme katettiğimizi söyleyebilirim.. çok fazla memnunum ve randevuları iple çekiyorum