ze...
oğlum yarık damak dudak dıştan tek gibi görünüyordu damağı fakat içten çift taraflıydı küçük dili de ayrıydı yarısı sağda yarısı solda Ethem hocamı damak ameliyatında tanıdım 1.5 yaşında ameliyatımızı yaptı ve o kadar güzel yaptı ki şuan 5 yaşında olan oğlum her kelimeyi ameliyattan sonra harika bir şekilde sanki hiç bir sorunu yokmuş gibi konuşuyor ve bu süreçte olanlar bilir okuldan önce bir damak ameliyatından daha bahsedilir o kadar güzel ve başarılı bir damak olmuş ki 2.okul öncesi ameliyatına gerek olmadığı haberinin mutluluğuyla eve döndüm bu zor süreçte iyi ki Ethem hocam gibi bir doktoru tanıdım
o....e
Oğlumun damak ve dudak yarığı için geldim allah razı olsun çok cana yakın anlayışlı bilgili bi hocamız ben kendisinden fazlasıyla memnunum
ma...n
Sağ el tendon kesisi ile gittim tesadüf hocamız acilde denk geldi ve ilgilendi keside oluşan his kayıplarım ve parmaklarımı kullanmama endişemi yok etti güler yüzü ilgisi uzmanlığı ve işine gösterdiği saygı bizleri onure etti bana göre bezmialeme heykeli dikilir bir isim.. Teşekkürler Ethem hoca
tl...b
Bazi insanlar vardır nadir ve özeldirler hocam da o insanlardan biri işini severek yapan karşısındaki insana olan üstü davranan ve hasta kaç yaşında olursa olsun onunla inanılmaz bir iletişim kuruyor 10 yaşındaki oğlum küçük bir operasyonu nu yaptı ve okadar ilgili ve alakali ki bu sırf bize özel değil her hastasına davranış şekli bu şekil tüm doktorlar keşke bukadar özel olabilse Allah razı olsun sağlıklı uzun ömürler nasip etsin Etem hocam a
çe...k
Geçen aylarda abim aracılığıyla tanıştığım ve muayenesinden tutun ilgi ve alakasına kadar her şeyiyle insana hasta olduğunu unutturan muhteşem bir insan.Ayrıca gönüllü olarak yurt dışında yardıma muhtaç insanlara koşması ve onlar için fedakarlık yapmasıda takdire şayan.Hele birde çıkışta bizimle tokalaşıp samimi bir şekilde kucaklaşmasını hatırladıkça hala keyif alabiliyorum.Sağlık ve afiyette kalmanız dileğiyle...
ze...r
hocam çok iyisiniz size bir ömür duğacıyım sizin hastanızım çene amiliyaı yapmıştınız o amilayattan sonra daha mutluyum siz siz yardım ettiniz bana gülerken mutluyum yüzümü kapamadan gülüyorum sizinle karşılaşmam fakültede benim için bemim kahramanımsınız
Ethem Güneren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ethem Güneren, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Ethem Güneren adresi nerede?Ethem Güneren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Levent, Büyükdere Cd. No:171 Metrocity İş Merkezi A Blok Kat: 23, D:No: 193, 34394 Beşiktaş/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ethem Güneren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ethem Güneren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ethem Güneren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ethem Güneren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ethem Güneren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ethem Güneren hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ethem Güneren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra