Acıbadem Mah Çeçen Sok Akasya Acıbadem Sitesi Kent Etabı A2 Kule K37 D249, İstanbul
Abdominoplasti
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Evren Helvacı Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kalıcı Makyaj
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Evren Helvacı Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP
PRP Saç Tedavisi
Evren Helvacı Muayenehanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Ulterapi
Ultrason Destekli Lipoplasti
Variköz Ve Spider Venlerde Kozmetik Cerrahi
Vücut Şekillendirme
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
.....
Ergenlik dönemimde kilo alıp vermekten kaynaklı göğüslerimde sarkma ve aşırı spora bağlı olarak da yağ kaybı meydana gelmişti. Yıllardır toparlayablmek adına denemediğim bitki kürü ya da göğüs büyütücü krem kalmamıştı ve hiçbir sonuç da alamamıştım. En sonunda karar verip bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine sevgili hocam Evren Helvacı ya göründüm. Kendisine duyduğum güvenle başka hiçbir doktor görmeye gerek görmeden hemen operasyona karar verdim. Yaklaşık 1 ay önce sevgili hocam Evren Helvacı ya göğüs büyütme ameliyatımı oldum.Kas altı operasyonu olacağı için ağrı ve belli sıkıntılara çok hazırlıklıydım ama hiç de beklediğim gibi olmadı.3. günden sonra günlük yaşantıma geri döndüm.Sonuç zaten beklentilerimin de ötesindeydi.Kendisini tanıdığım için çok memnunum iyi ki kendisine ameliyat olmuşum ama keşke daha önce yaptırsaydım diyorum.
Sevgili Evren hocama ve tatlı asistanı Gökçe ye burdan bi kez daha verdikleri güven ilgi ve destek için çok teşekkür ederim .
se...a
1 ay önce Evren hanıma meme protezi ameliyatı oldum.Ameliyat ile ilgili korkularım vardı fakat Evren hanımla birçok kez konuştum beni çok rahatlattı ve motive etti çok rahat bir ameliyat süreci geçirdim ve Evren hanımın da dediği gibi sonuç çok doğal ve güzel oldu bu yüzden Evren hanıma çok teşekkür ediyorum ve kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum. Güleryüzlü,eli hafif ve doğallıktan yana bir hekim ben çok memnun kaldım. İlerleyen zamanlarda burun ameliyatı da olacağım
go...e
Merhaba;
Uzun zamandır burun etlerimden dolayı nefes almakta çok zorlanıyordum ve görüntüsünden mutlu değildim.Bu yüzden birkaç yerle görüşmelerimi yaptıktan sonra güvenemediğimden ötürü ve sonucunda neyle karşılaşacağımı bilmediğim bir operasyon için kendimi riske atmak istemedim ve ameliyattan vazgeçtim fakat daha sonra Evren Hanım ile karşılaştık kendisiyle refarans ameliyat fotoğraflarını görüp,hastaları ile iletişime beni çok rahatlattı.Daha sonraki görüşmelerimizde Evren Hanımın'da kendine olan güveni beni çok etkiledi ve ameliyat olmaya karar verdim.Ameliyattan çıktıktan sonra yüzümde morarma ve şişmelerim olmadı 3 gün sonra tamponlarım çıkartıldı ve artık daha rahat nefes almaya başladım.Burnumun görüntüsü muhteşemdi.İşini çok büyük bir titizlikle yapıyor olması ve ameliyat sürecinde bana destek olduğu için Evren Hanıma buradan tekrar sonsuz teşekkürlerimi iletmek istedim.@Gökçe Mutlu
ce...n
İnternetten araştırarak kendisini buldum. Kendisinden önce asistanı ile konuştuğumuzda, asistanı benimle çok ilgilendi ve rahatlattı. Evren Hanım ile konuştuğumda kendisi çok güleryüzlü, net ve güven vericiydi. "Olabilir" kelimesini ağzından duymadım. Göğüs küçültme için kendisine başvurmuştum. Ameliyat öncesi ve sonrası yaşanabilecekleri çok net anlattı ve anlattığı her şey gerçekleşti. Bana izah ettikleri dışında bir sıkıntı yaşanmadı. Kendisine güvenim tam, ne zaman arasam kendisine ulaşabiliyorum. Herkese kendisini tavsiye ediyorum.
hu...6
Meme büyütme ve göz kapağı ameliyatlarımı Dr.Evren Helvacı'ya güvenle yaptırdım ve yaptırdıktan sonra da ne kadar doğru karar vermiş olduğumu gördüm. Güvenim daha da arttı. Tereddütsüz ameliyat düşünen herkese önerebilirim. Şu anda PRP ve botoks uygulamalarımı da Evren Hn'a rahatlıkla yaptırıyorum.
yaklaşık 2 sene önce meme büyütme ameliyatı oldum.sporcu olduğum için bu ameliyatla ilgili korkularım vardı ancak psikolojik olarak küçük göğüslerim beni çok etkilediği için bu ameliyatı olmayı çok istiyordum bu süreçte evren hanımı bulduğum için çok şanslıyım.Ameliyata girerken en ufak bir şüphem olmadı Evren hanıma güvenim sonsuzdu ve sonucu gördükten sonra bir kez daha doğru karar vermenin mutluluğunu yaşadım ameliyat sonrası sürecimde yaşadığım tek problem kollarımda güç olmamasıydı onun dışında hiç bir ağrı acı yaşamadım buda diğer istediğim operasyonlar için bana cesaret verdi diyebilirim:) bundan sonrası için olacağım operasyonlarda yine tercihim Evren hanım olacaktır üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen her sorunuma soru işaretime anında dönüş yaptığı için kendisine çoook teşekkür ediyorum.
f5...7
Mùkemmel insan ve doktor.Bir ay önce memekucultme ameliyyati yaptirdim.Cok memnunum.
Bu ameliyyati yaptirmak isteyenlere Evren hanimi tavsiye ediyorum.
Şu an cok iyiyim,mutluyum.Bana bu mutlulugu yaşatdiginiz icin cok cok cok sag olun.
Sìzí cok seviyorum Evren hanim.
sevgilerle Raifa))
el...n
Dr. Evren hanıma geçen yıl hem burun estetiği hemde meme büyütme ameliyatını ikisini bir arada oldum. Amaliyet öncesi iki ameliyat bir arada olacağım için çok tedirgindim ama düşündüğüm gibi hiç olmadı.. Ameliyattan çıktığımda burnumda hiç ağrı yoktu ve tampon olmadığı için nefes alabiliyordum. Elimi burnuma getirdim, ameliyat olup olmadığımı kontrol ettim.. Yapılan operasyonu düşündükçe ağrının hiç olmaması enteresandı.. Sonra elime bi ayna aldım ve yüzümün ne zaman moraracağımınını ve şişeceğini beklemeye başladım.. Yüzümde en ufak bi morluk ve şişlik olmadı.. Ameliyattan 3 gün sonra kuaföre ve arkadaslarla kahve içmeye gittim.. iki ameliyatı aynı anda olduğum için arkadaşlarım beni görünce şaşırdı ve 5. Gün işe gittim.. Diyeceğim o ki korkulacak bi operasyon değil.. Meme büyütme operasyonun da sadece 2 gün yemek yerken biraz zorlanıyosunuz onun dışında ağrı yaşamadım.. Bu arada Evren hanım çok ilgili ve samimi bi doktor.. Kendisine çok teşekkür ederim.. ufak operasyonlar olmaya devam ediyorum dudak dolgusu.. botoks.. yaptığı tüm operasyonlar da sonuç doğal görünüm.. dudaklarım dolgun ama dolgu olduğu belli olmuyo.. Evren hanım doktorum olduğu için çok şanslıyım:)
el...3
Yaklaşık 2 yıl önce Dr. Evren hanıma Rhinoplasty ameliyatı oldum. Onun başarılarını aynı hastanede çalıştığımız için zaten sürekli görüyordum. ben doğal görünümlü bir burun istemiştim ve tam da istediğim gibi bir iş çıkardı ortaya. kendisi gerçekten işinin ehli bir doktor. Operasyon sonrası ne hiçbir şekilde ağrım, ne şişim ne morarmam oldu yüzümde. 3. gün iş başı yaptım.Nede ameliyattan sonra nefes almada zorluk yaşadım gerçekten kendisine minnettarım yolu hep açık olsun..
go...m
ben ve ablam 1 sene önce evren hanıma amalıyat olduk ablam göğüs büyütme ben ise burun amaliyatı oldum şişlik ve morluk korktuğum gıbı olmadı cok rahat atlattım ablam da aynı sekılde gayet memnun kaldık doktor hanıma amalıyat düşünen herkese tavsiye ederim kendileri cok ilgili ve alakalı sehir dışında olmamıza rağmen hala görüşüyoruz sorularımızı cevabsız bırakmıyor bu da bizim acımızdan cok önemli
Evren Helvacı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Evren Helvacı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Evren Helvacı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Cilt Yenileme, Lipoplasti, Dövme Silme, Kulak Estetiği, Botoks, Blefaroplasti, Epilasyon, Dudak Büyütme, Dermabrazyon, Doku Eksikliklerinin Onarılması.
Evren Helvacı adresi nerede?Evren Helvacı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Acıbadem Mah Çeçen Sok Akasya Acıbadem Sitesi Kent Etabı A2 Kule K37 D249 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Evren Helvacı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Evren Helvacı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Evren Helvacı hangi dilleri konuşuyor?Evren Helvacı ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Evren Helvacı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Evren Helvacı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Evren Helvacı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Evren Helvacı hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Evren Helvacı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra