Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi Diğer

Kanser gecmisi olan obez bir hasta oldugum ve yıllarca kortizon kullandigim icin bazi doktorlar nekroz olan kalcama protez ameliyatı yapmayi kabul etmedi. Ama eyüp hocam bu kalcayla yasayamazsin diyerek tereddut etmeden ameliyatimi yapti. Simdi agrim hic yok. Yurumeye bile basladim. Hepsi eyup bakmaz hocamin sayesinde oldu. Kendisine cok teşekkür ediyorum.
Sevgi ve saygilarimla...

annem dizlerindeki ağrılar nedeni neredeyse yürüyemiyordu. İki dizinden ameliyat olup (protez) 1 ayda işini görür hale 3 aydada kendi başına sokağa çıkacak hale geldi. Eyüp Bakmaz hocama çok teşekkür ediyoruz. Feruha Dirim Tülin Aroma Turgay Dirim

O

Bir trafik cazasindan dolayi bacagimda olusan odemlerim alinmasi icin kendisine bas vurdum. Ameliyatimi Ayni gun yapti, su anda tadavilerim amerikada devam ediyor. Dr Eyup Beyi bilincli bulmama ragmen. Yaptigi muayaneleri pansumanlarini eldivensiz Yapmasi beni cok rahatsiz etti. Biraz daha nazik olabilir . Iyi bir kisilik oldugunu dusunuyorum, fakat kendisini ukala buldugumu belirtmek isterim.

Profili düzenle veya yönet