Aile Hekimliği Randevusu
Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü
Kan Kültürü
Sünnet
Eyüp Yılmaz Muayenehanesi
MEZUN OLDUĞUM ÜNİVERSİTE: Selçuk Tıp Fakültesi ( 2002)
Mecburi hizmetimi yapmak üzere Bitlis ili Tatvan ilçesine atandım, 2 yıl sonra TUS sınavında (2004 ) ihtisas hakkı kazandım.
İHTİSAS: Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aile Hekimliği Uzmanlığı
İngilizce seviyesi : Orta düzey
Asistanlığım bitiminden itibaren 4 ay kadar Şişli Etfal Hastanesi Diabet polikliniğinde Prof. Dr . Yüksel Altuntaş ile diabet konusunda çalışma fırsatı buldum (2008)
Mecburi görevimi yapmak üzere Gaziantep Nurdağı ilçe Hastanesi'nde göreve başladım 3 yıl sonra Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi Diabet Polikliniğini açmam için davet edildim ancak sağlık bakanlığının ilaç ödeme sisteminde yaptığı değişiklikler nedeni ile insülün yazamaz olduğum için diabet polikliniğinin yürütülmesi görevi bir süre sonra dahiliye uzmanı arkadaşlarıma verildi. Benim için kardiyoloji yoğun bakım da çalışmam uygun görüldü. Daha sonra bir süre acil servis hekimliği daha sonra da şuanda çalıştığım Merveşehir Semt Polikliniği'nde Kadın Doğum ve Çocuk Polikliniği görevini yürütüyorum .
Gaziantep de olduğum süre içerisinde başta resmi kurumlar olmak üzere çeşitli özel kurumlarda doğru beslenme üzerine seminerler düzenledim
2013 yılında Üsküdar Üniversitesi bünyesinde Düzünlenen Tıbbi Hipnoz eğitimlerine başladım
2014 yılında Hipnoz da yeme kontrolü üzerine yaptığım çalışma Hipnoz eğitimleri koordinatörü Ali Eşref hoca tarafından beğenildi ve bu konuda dersler vermek üzere davet etti .
Hipnoz konusunda daha fazla tecrübe edinmek ve yaygın kullanım fırsatı bulmak istiyorum . 13 Aralık da düzenlenen Hipnoz kongresinde beslenmede oluşan duygu durum değişiklikleri üzerine bir sunum yapacağım .
Son 3 yıl içerisinde 8 kongrede beslenme üzerine poster sunumu yaptım .
1- Astımlı çocuklarda beslenme hatalarının düzeltilmesi ile atak sıklığının azaltılması
2-KOAH hastalarında beslenmenin düzenlenerek atak sıklığını azaltmak .
3-Atopik çocuklarda şeker ve katkı maddeli ürünlerin tüketiminin azaltılması ile atak sıklığını azaltmak
4-Diabet hastalarının tedavisi düzenlenirken multidisipliner yaklaşımlar göstermek ( glisemik indeksi düşük gıdalar ile beslenme , spor , doğru zamanda ve yeterli miktarda su tüketimi)
6- Hipertansiyon hastalarına ilaç verirken beslenme hatalarını sorguladım.
7 -Kanser hastalarının diyetlerinden şekeri çıkararak metastazları azaltamaz mıyız ?
Bilimsel çalışmalar yanında son 2 yıldır işyeri hekimliği yapmaktayım.
i̇....
Doğal tıbba dair derin araştırmalarını hasta üzerinde uygulayarak mücizler yarattığına şahit oldum. Keşke tüm doktorlarımız hastalarına bu şekilde yaklaşabilse. Atopik dermatit alerjimden yıllardır kurtulamıyordum, düzenleyerek iyileştirdi çok teşekkür ederim kendilerine.
f.....
Ben memnun kaldım bir süre ara verdim. Doktorumun kitabından yararlanıyorum. Tedavi sürecim iyi geçti. Aile terapisi aldık iyi geçti. Eyyüb Bey sayesinde doğru beslenmeyi öğrendik, evde de mutfağımızda uyguluyoruz.
Eyyüp Bey'den çok memnun kaldım, bana çok farklı kapılar açtı. Hipno terapi ile zayıflamama yardımcı olabileceğini düşündüğüm için tercih ettim. Son yıllarda takip ettiğim yeni beslenme metodlarına hakim idi. Bunları kendi içinde yorumlayıp karma bir şekilde hastalarına sunuyordu, aynı zamanda hipno terapi ile bu beslenme metodunu uygulamamı sağladı. Yöntem olarak çok memnun kaldım ve bundan başarı sağladım. Hastalarının duygularına ayrı ayrı önem veren bir doktor olduğundan ayrıca çok memnunum.
fi...r
Kilo kontrolü sağlama amacıyla gittiğim doktoruma sonsuz teşekkürler,1 ay içerisinde sağlıklı beslenmeyi öğrenerek hedefime ulaştımHipnozla mide küçültme tedavisinin muhteşem sonuçlarını kısa sürede keşfettim
Eyyüb Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eyyüb Yılmaz, Aile Hekimliği, Kupa Terapi (Hacamat). Size Eyyüb Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Kan Kültürü, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Sünnet, Aile Hekimliği Randevusu, Randevu, Bağımlılık Tedavisi.
Eyyüb Yılmaz adresi nerede?Eyyüb Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Molla Gürani mahallesi Oğuzhan cad. Oğuzhan apt. kat:5 İstanbul
- Defterdar mah Eyüp Sultan Blv no 4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eyyüb Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eyyüb Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Eyyüb Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eyyüb Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Eyyüb Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eyyüb Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eyyüb Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Eyyüb Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Eyyüb Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Aile Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Aile Hekimleri