Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları
Lasik
Lazer Ameliyatı
Lazer Refraktif Cerrahi
Özel Batı Hastanesi
Lazer Termal Keratoplasti (Ltk)
Makula Cerrahisi
Makula ödemi
Özel Batı Hastanesi
Miyopi ve hipermetropi kontakt lens tedavisi
Monofokal Göz İçi Lensleri
Şalazyon Ameliyatı
Şaşılık Cerrahisi
Şaşılık Tedavisi
a....d
Göz lazer ameliyatı oldum. Bütün korkum değerli doktorum sayesinde yok oldu. Çok ilgili ve çok anlayışlıydı. İşlem boyunca her adımı bildirerek korkmamam için yardımcı oldu. Ekibi de onun kadar iyiydi.
b....g
Ben yaklaşık bir ay önce göz çizdirme ameliyattı oldum 3 derece miyoptum ameliyat sonrası görüşüm çok güzel bir şekilde değişti çok net görmeye başladım. Süreçten gayet memnun kaldım sonrasında da ihtiyaç durumunda ulaşabilir olması tavsiye etme sebeplerimden bir diğeri.İletişim olarak Eyüp hoca ve ekibi çok sıcakkanlı ve güler yüzlüydüler bu da korku ve endişemi en aza indirdi Bu ameliyatı olmayı düşünen varsa benim tavsiyemdir.
r...
Göz çok hassas bir organdır ve uzun araştırmalarımız sonucunda Eyyüp hocayı tercih ettim. Miyop tedavisi için başvurdum. Lasik göz kesme ameliyatı oldum. Tecrübesiyle sıcakkanlı oluşuyla hem kendisinden hem de sekreterinden çok memnun kaldım.
ş...
20 seneden fazla gözlük kullandım. Bu süreç Eyüp hocamla tanışıncaya kadar sürdü. Göz kontrollerim için tanıdıklarım tarafından Eyüp hocam önerilmişti bana. Hocamın titizlikle yaptığı kontrol ve yaptırdığı tetkikler sonucu gözümü lazer tedavisi ile iyileştirmeye karar verdim. Bana verdiği güvenle lazer tedavisi oldum. Hocamın ilgi ve işinde gösterdiği titizlikten ayrıca memnundum. Operasyondan hemen sonra Eyüp hocamın verdiği ilaçları kullanıp bana önceden söylediği iyileşme evrelerini sabırla bekledim. Şehir dışına çıkacağım için kontrolleri bir hafta sonra çektik. Herhangi olağandışı bir sürprizle karşılaşmadım. Üstünden 9 ay geçtikten sonra göz kontrollerimi olmak için hocamı ziyarete gittim. Her şey yolunda ve hiçbir sıkıntım yok, gayet mutluyum. Her fırsatta eşe dosta işinde çok başarılı bir doktor olarak tavsiye ediyorum.
Yüksek numara gözlük takıyorum ve rutin göz muayenesi için gittim. Aynı zamanda yazıları çift görme ve çok fazla floater sorunum vardı. Eyyüp hocam çok ilgili ve güven vericiydi. Detayları çok iyi şekilde açıkladı ve aklımda soru bırakmadı. Muayene konusunda çok titiz ve dikkatliydi. İletişimi çok başarılı ve anlaşılırdı. İşinde genel olarak çok iyi saygın bir hekim. Muayene sonunda göz numaramın değiştiğini öğrendim. Diğer sorunlarımın da endişe edici olmadığını öğrendim. Rutin kontrollerim için tekrar gideceğim bir hekim.
e...
Göz muayenesi için gittim çizdirmeyi çok istiyordum ve doktor Eyyüp Doğan olabileceğini söyledi hiç vakit kaybetmeden çizdirdik şuan çok memnunum. Güleryüzlülüğü aşırı ilgilenmesi çok güzel kesinlikle tavsiye ederim.
a...
Biz bir tanıdığımızın tavsiyesiyle gittik, çok çok memnun kaldık Annem göz ameliyatı oldu Op. Dr. Eyyüp Doğan hoca bizimle çok ilgilendi gerek doktor olsun gerekse personel olsun güler yüzlü samimiyetleri ve alakaları çok memnun kaldık. Herkese de gitmeleri için tavsiyesi ederiz
m....a
Benim Pterjium rahatsızlığımla alakalı kendisiyle bir tedavi sürecim oldu. Hocamdan kaynaklı hiçbir sorunum yok, kendisi son derece güleryüzlü, hastasına karşı anlayışlı ve aşırı derecede moral ve motivasyon sağlayan bir doktor, aynı zamanda asistanı da gerçekten çok iyi, muhteşem bir doktor ve muhteşem bir ekip olduğunu düşünüyorum, hala da kontrol sürecim devam ediyor.
f....ö
Ben kendisinin muayenesinden gerçekten çok memnun kaldım. Kendisi çok güleryüzlü, hastasına karşı ilgili, bunun dışında teşhis ve tedavisini de çok beğendim, süreçte vermiş olduğu ilaçlar da gayet iyiydi. Ben kendim muayene olmuştum fakat öncesinde oğlumun kirpik dibinde iltihaplanma vardı, bunun için kendisine götürdüm ve verdiği ilaçlar kısa sürede çok işe yaradı, bu anlamda kendi yakınlarıma ve aileme de sürekli kendisini öneriyorum. Ben de gözlük kullanıyorum, miyop rahatsızlığım var, bunun dışında alerjik rinitim var, bununla alakalı ihtiyaç duydukça düzenli olarak kendisine gidiyorum.
h....y
Ben kendisine göz çizdirme ameliyatı oldum, şu ana kadarki süreçten gayet memnunum, herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum, her şey gayet yolunda diyebilirim. Bu süreçte doktorumun en çok sabırlı olmasından memnun kaldım, hala da kontrol sürecim devam ediyor.
Eyyüp Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eyyüp Doğan, Göz Hastalıkları. Size Eyyüp Doğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dikiş, Blefaroplasti, Fakik Göz İçi Lens, Fotorefraktif Keratektomi (Prk), Glokom Ameliyatı, Görme Alanı Testi, Katarakt Ameliyatı, Keratektomi, Kornea Transplantasyonu(Keratoplasti), Lasik.
Eyyüp Doğan adresi nerede?Eyyüp Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Diclekent Mahallesi Kayapınar Caddesi No:80 Kayapınar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eyyüp Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eyyüp Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Eyyüp Doğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eyyüp Doğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Eyyüp Doğan hangi dilleri konuşuyor?Eyyüp Doğan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Eyyüp Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eyyüp Doğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Eyyüp Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Eyyüp Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eyyüp Doğan hangi sigortaları kabul ediyor?Eyyüp Doğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları, Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı, Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı, Türkiye Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kayapınar bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları
Kayapınar bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Kayapınar bölgesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Kayapınar bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Kayapınar bölgesinde Vakıfbank Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Kayapınar bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Kayapınar bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Göz Doktorları
Kayapınar bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Kayapınar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları