Herhangi bir hizmet eklenmemiş

C
Konum: Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Diğer

30 senedir diyaliz hastası olan babam için, çok şey yaptı.. ve yapmaya devam ediyor. Sadece harika bir doktor değil.. harika bir insan. Bugün taburcu olduk şükür a,Z ye tüm herşeyi ile ilgilendi yazılacak çok şey var Eyüp hocam sizin için buraya yazmak istedim özellikle bu duygular ve bu insanlığınız herkes tarafından görünsün, bilinsin.

Konum: Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi protein kaçağı tedavisi

Protein kaçapı tedavisi için gidiyorum .Okadar ilgili ve doğru yönlendirirki doktorumu cok seviyorum.sayesinde değerlerim düştü alt seviyelere kadar cekti.sürekli kontrol altında tutuyor asla taviz vermiyor.iyiki onun gibi hekimler var.Allah yolunu herzaman acık etsin

Konum: Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi

4 Yıla yakın hastasıyım ilgisi hastaya yakınlıgı çok muhteşem.Dogru teşhisi ve yönlendirmesi sayesinde diyaliz zamanını mümkün oldugunca uzaklaştırmaya çalışıyor. Doktorumu seviyor ve teşekkür ediyorum.

Ilgili ve bilgili bir hekim.Annemizin hayatını kurtardı.Acildeki hekimlerin Hatalı Davranışları Yüzünden az daha annemizi kaybediyorduk.doç.dr. Eyüp beye minnet borçluyuz.

Profili düzenle veya yönet