Ahmet Yesevi Mahallesi Hasat Sokak No:2 Üründül Plaza, Nilüfer
çi...m
Oğlum doğumundan 6 yaşında Faruk beyi bulana kadar yediğini çıkartıyordu. 6 yaşında geniz ve burun eti ile bademcik ameliyatı oldu. 17 yaşında tam nefes alamıyordu. Tekrar ameliyat oldu. Oğlum şu an 25 yaşında ve sağlıklı. Bizim için çok değerli Faruk bey sayesinde. İstanbul'da ikamet etmemize rağmen ailece gidiyoruz ve herkese de tavsiye ediyoruz. Çok teşekkürler sizlere.
yi...z
Faruk bey'e kardeşim ve iki kuzenim estetik burun ameliyatı yaptırdılar. Üçü de birbirinden güzel oldu. Doktorumuzun ellerine saglik.
ay...k
Faruk Bey'e, beş yaşındaki kızımızın geniz eti problemi nedeniyle gittik.Dördüncü doktor görüşüydü.Uzmanlığı ve yaklaşımıyla çok rahat bir muayene geçirdik.O zamana kadar düşünen biz,o gün ameliyat günü aldık.Çıktıktan iki saat sonra öyle güzel toparlandı ki, seçimimizin doğruluğundan emin olduk.Odaların itici hastane odası gibi olmaması ilk giriş için çok iyiydi.Ameliyat elbisesinin olmayıp şirin pijamaların tercih edilmesi çok önemli bir ayrıntıydı.Anestezinin başlangıcında anne ve babayı da almanız çok raharlatıcıydı.İyi ki Medika'yı ve sizi tercih etmişiz.Her şey için çok teşekkür ederiz.
se...r
Yıllardır allerji diye teşhis kondu. Ama yine allerji konusunda uzman değerli bir doktorun tavsiyesi üzerine Uzman Dr. Faruk Şahin'den aldığım randevu hayatımı değiştirdi. Ameliyat oldum ve kendimi harika hissediyorum. Keşke daha önce olsaydım bu ameliyatı. Yeniden nefes almaya başladım. Teşekkürler. İyi ki varsınız Dr. FARUK ŞAHİN.
Faruk Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Faruk Şahin, Kulak Burun Boğaz.
Faruk Şahin adresi nerede?Faruk Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ahmet Yesevi Mahallesi Hasat Sokak No:2 Üründül Plaza Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Faruk Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Faruk Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Faruk Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Faruk Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Faruk Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Faruk Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Faruk Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları