Üniversite Bulvarı Kilis Yolu, Şahinbey
se...m
Özel bir hastanede muayene oldum.Yapılan tetkikler sonucunda kesinlikle ameliyat olmam gerektiği söylendi.Araştırdığımda Faruk YAĞCI hocamın bu alanda İyi olduğunu öğrendim.Ameliyat olacaksam da Faruk Hocam yapsın istedim.Yaptığı tetkik sonucunda ilaç tedavisi başlattı.Ameliyata gerek bir durum olmadığını söyledi.Hastasıyla diyaloğu mükemmel, verdiği morel,enerji çok güzel.Bu alanda herkese tavsiye ederim.
çe...n
ismini vermeyecegim gaziantepteki bir hastanede varikosel tanısı koydu nerde ise para için ameliyat edeceklerdi.Faruk hocanın yanına gittim varikoselim ciddiye alınmayacak durumdaymış.Verdiği ilaç gerçekten işe yaradı herşeyden önce verdiği moral ve enerji için kendisine buradan teşekkür ediyorum.Herkese tavsiye ediyorum
ra...z
Ayşe yılmaz sayın hocam allah sizi başımızdan eksik etmesin annem önce allah sonra sizin sayenizde rahat diğer hekimlere kalsa idi annem şuan tek böbrekli olacaktı .saygı ve sevgilerimle
si...n
Tavsiye ederim arkadaşlar çok iyi bir hekim sizi çok iyi yönlendiriyor ameliyat olacağım düşüncesiyle gittim ama tedavi yötemlerini söyledi şu anda iyi olmaya başladım kesinlikle gidin.
ab...n
Sayın Hocam;Ben Şanlıurfa Merkezden .9 çocuğum var.En büyük oğlum 18 yaşında ve ve 3 numara olan oğlum 13 yaşında .her 2 oğlumda altlarını ıslatıyorlar geceleri.Diğer çocuklarımda bu sıkıntı yok. Şanlıurfa da çok doktora gittiysekte şifa bulamadık.Neyapalım ve ne önerirsiniz?
de...e
Mükemmel bir dr. ve cerrah.Aynı ameliyatın(varikosel) güya son model versiyonunu(microcerrahi)en iddialı dr tarafından İstanbul da yapılan arkadaşımdan bende dahi iyi ve başarılı sonuç vermesini sağlayan dr.Microcerrahi ve kendi yapacağı cerrahi konusunda beni bilinçlendirerek rahat 1 şekilde karar vermemi sağladı ve sonuç oldukça başarılıydı!.Teşekürler hocam.Umarım tüm hastalar sizin gibi tebrübeli ve bilgili ellere bir şekilde yönelir....
Faruk Yağcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Faruk Yağcı, Üroloji.
Faruk Yağcı adresi nerede?Faruk Yağcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversite Bulvarı Kilis Yolu Şahinbey
- İncilipınar Mah. Prestij İşm.Kat:1 Prof.Muammer Aksoy Bulvarı N 4 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Faruk Yağcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Faruk Yağcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Faruk Yağcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Faruk Yağcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Faruk Yağcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Faruk Yağcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Faruk Yağcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şahinbey bölgesinde SGK kabul eden Ürologlar
Şahinbey bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar