Op. Dr. Fatih Ceran
Vital Fulya Plaza 8. Kat Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi No:23, Şişli, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Allianz Sigorta

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu

Abdominoplasti +109 daha fazla

Altın İğne Fraksiyonel Radyofrekans

Ameliyatsız Cilt Gençleştirme

Ameliyatsız Estetik Yöntemler

Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu

Vital Fulya Plaza 8. Kat Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi No:23, İstanbul

Op. Dr. Fatih Ceran

Op Dr Fatih Ceran Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Hastalarına Medical Park Batman Hastanesi'nde Hizmet Vermektedir

İLGİ ALANLARI
Karın germe
Vücut şekillendirme
Mikro cerrahi

Makaleler

Ben kendim yıllarca doktor aradım,birçok görüşmelerim oldu.Benim göğüslerimde doku kaybı vardı aşırı kilo vermekten dolayı. 2 ayda 30 kilo verdim ve sarkmalarım oldu.Aşırı güleryüzlü ve iyi, kendisine gittim ve göğüs estetiği oldum.Silikon taktırdım göğüslerime, hastasını anlıyor, dinliyor, dediklerini dikkate alıyor.Hastasıyla birlikte karar veriyor.İstediğim göğüs yapısına sahip oldum. Şuanda da hiçbir şikayetim yok, kendilerinden çok memnunum.

P

Ameliyatımdan çok memnun kaldım, ekip olarak ilgililerdi.Çok teşekkür ederim, Fatih Bey her zaman güler yüzle beni karşıladı.Dikişlerim çok çabuk iyileşti, açılma veya iltihaplanma olmadı. Enfeksiyon kaplamadı.Saat kaç olursa olsun her sorum için ulaşıp yanıt alabildim.Yakınlarıma da öneriyorum.Ben karın germe ve liposuction oldum.İstediğim gibi oldu, yağlarımdan kurtuldum. İyileşme sürecindeyim,rahatım.6 ay ile 1 yıllık iyileşme süreci oldu ama ben 2.5 ayda rahatlıkla hareket edebildim.İşlerimi yapabildim.Hiç rapor almadan 1.5 ayın sonunda işlerime devam ettim.

Ben kendim araştırıp buldum ve gittim. Fatih Bey'e göğüs estetiği oldum.Göğüs büyütme yapıldı, tam istediğim gibi oldu.Hiçbir sıkıntı yaşamadım, ilgilendi kontrollere gittiğimde. Yapılış şeklinden memnunum, ölçü olarak da istediğim şekilde yaptı.

Ş

Kendisinden gayet memnun kaldık.Tavsiye üzerine gittim. Memnun kaldım.Burun estetiği ve sağlık amaçlı gittim,tıkanıklık vardı.Hem bunu giderdi hem de şeklini düzeltti.Burnumda kemer vardı,biraz uzundu.Hem boyunu kesmiş hem kemeri kaldırmış, doğal bir yapıya sahip oldum.

İlk muayenesinden ameliyat sonrası ilgisine kadar başarısıyla çok iyi bir doktor.Burun estetiği ve göz kapağı estetiği oldum.Hem geçirdiğim ameliyat hem de ilgisi çok iyiydi.Ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi, detaylı bilgilendirmesi çok iyiydi.İstediğim zaman ulaşılabiliyor olması çok iyiydi. Sorduğum tüm sorulara tatmin edici cevaplar vermesi çok iyi.Çok güzel bir ameliyat oldum.Beklediğimin üzerinde bir farklılık hissettim.Doğal bir burun ve göz yapısına sahip oldum.

İlk gittiğimizde çok fazla ilgilendi, güler yüzlüydü.Daha önce farklı deneyimlerimiz oldu ama sonuca varamamıştık.Yüzümdeki benleri aldırmak için gittim, daha önce yüzümde leke kalacağı söylenmişti ama Fatih Bey bundan daha kötü olmaz dedi.Daha memnun kalırsın dedi.Yüzümde gözle görülmeyecek lekeler var.Burun estetiği oldum kendisine,bundan da gayet memnunum.Çok güzel oldu, doğal bir burun yapısına sahip oldum.Burunda et var diye gittim, hem et alındı hem de biraz estetik olarak düzenleyelim dedi.İlk söylediğinde kabul etmemiştim ama ben operasyonundan sonra kendisine güvendim.Kabul ettim ve pişman da olmadım.Çok güzel bir burun yapısına sahip oldum.

Gayet memnunum hocamdan, tavsiye üzerine gittim.Burnumun sağ deliği tıkalıydı ve şekil bozukluğu vardı.Burnumdan ameliyat oldum, hem sağlık amaçlı hem de estetik oldum.Kendimi tanımadım ilk başka, sonradan yavaş yavaş alıştım.Nefes alışverişim baya rahatladı, gece horlamam vardı ve artık horlamıyorum.