Altın İğne Fraksiyonel Radyofrekans
Ameliyatsız Cilt Gençleştirme
Ameliyatsız Estetik Yöntemler
Tümünü gösterHizmetler
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Vital Fulya Plaza 8. Kat Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi No:23, İstanbul
Abdominoplasti
Endoskopik Estetik Cerrahi
Epilasyon
Esd (Sedimantasyon)
Op. Dr. Fatih Ceran
Fokuslu ultrason ile yüz ve vücut germe
Fue Yöntemiyle Saç Ekimi
Göz Altı Morluk Tedavisi
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Op. Dr. Fatih Ceran
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Kalıcı Makyaj
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Karın Germe
Op. Dr. Fatih Ceran
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Kontrol Randevusu
Kozmetik Cerrahi
Kulak Estetiği
Op. Dr. Fatih Ceran
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Op. Dr. Fatih Ceran
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopik Bariatrik Cerrahi
Dolgu
Karın germe
Vücut şekillendirme
Mikro cerrahi
Ben kendim yıllarca doktor aradım,birçok görüşmelerim oldu.Benim göğüslerimde doku kaybı vardı aşırı kilo vermekten dolayı. 2 ayda 30 kilo verdim ve sarkmalarım oldu.Aşırı güleryüzlü ve iyi, kendisine gittim ve göğüs estetiği oldum.Silikon taktırdım göğüslerime, hastasını anlıyor, dinliyor, dediklerini dikkate alıyor.Hastasıyla birlikte karar veriyor.İstediğim göğüs yapısına sahip oldum. Şuanda da hiçbir şikayetim yok, kendilerinden çok memnunum.
p.....
Ameliyatımdan çok memnun kaldım, ekip olarak ilgililerdi.Çok teşekkür ederim, Fatih Bey her zaman güler yüzle beni karşıladı.Dikişlerim çok çabuk iyileşti, açılma veya iltihaplanma olmadı. Enfeksiyon kaplamadı.Saat kaç olursa olsun her sorum için ulaşıp yanıt alabildim.Yakınlarıma da öneriyorum.Ben karın germe ve liposuction oldum.İstediğim gibi oldu, yağlarımdan kurtuldum. İyileşme sürecindeyim,rahatım.6 ay ile 1 yıllık iyileşme süreci oldu ama ben 2.5 ayda rahatlıkla hareket edebildim.İşlerimi yapabildim.Hiç rapor almadan 1.5 ayın sonunda işlerime devam ettim.
Ben kendim araştırıp buldum ve gittim. Fatih Bey'e göğüs estetiği oldum.Göğüs büyütme yapıldı, tam istediğim gibi oldu.Hiçbir sıkıntı yaşamadım, ilgilendi kontrollere gittiğimde. Yapılış şeklinden memnunum, ölçü olarak da istediğim şekilde yaptı.
ş.....
Kendisinden gayet memnun kaldık.Tavsiye üzerine gittim. Memnun kaldım.Burun estetiği ve sağlık amaçlı gittim,tıkanıklık vardı.Hem bunu giderdi hem de şeklini düzeltti.Burnumda kemer vardı,biraz uzundu.Hem boyunu kesmiş hem kemeri kaldırmış, doğal bir yapıya sahip oldum.
İlk muayenesinden ameliyat sonrası ilgisine kadar başarısıyla çok iyi bir doktor.Burun estetiği ve göz kapağı estetiği oldum.Hem geçirdiğim ameliyat hem de ilgisi çok iyiydi.Ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi, detaylı bilgilendirmesi çok iyiydi.İstediğim zaman ulaşılabiliyor olması çok iyiydi. Sorduğum tüm sorulara tatmin edici cevaplar vermesi çok iyi.Çok güzel bir ameliyat oldum.Beklediğimin üzerinde bir farklılık hissettim.Doğal bir burun ve göz yapısına sahip oldum.
İlk gittiğimizde çok fazla ilgilendi, güler yüzlüydü.Daha önce farklı deneyimlerimiz oldu ama sonuca varamamıştık.Yüzümdeki benleri aldırmak için gittim, daha önce yüzümde leke kalacağı söylenmişti ama Fatih Bey bundan daha kötü olmaz dedi.Daha memnun kalırsın dedi.Yüzümde gözle görülmeyecek lekeler var.Burun estetiği oldum kendisine,bundan da gayet memnunum.Çok güzel oldu, doğal bir burun yapısına sahip oldum.Burunda et var diye gittim, hem et alındı hem de biraz estetik olarak düzenleyelim dedi.İlk söylediğinde kabul etmemiştim ama ben operasyonundan sonra kendisine güvendim.Kabul ettim ve pişman da olmadım.Çok güzel bir burun yapısına sahip oldum.
f.....
Gayet memnunum hocamdan, tavsiye üzerine gittim.Burnumun sağ deliği tıkalıydı ve şekil bozukluğu vardı.Burnumdan ameliyat oldum, hem sağlık amaçlı hem de estetik oldum.Kendimi tanımadım ilk başka, sonradan yavaş yavaş alıştım.Nefes alışverişim baya rahatladı, gece horlamam vardı ve artık horlamıyorum.
Fatih Ceran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Ceran, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Fatih Ceran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Randevu, Meme Estetiği, Rinoplasti, Karın Germe, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Vücut Şekillendirme, Mikrocerrahi, Yüzey Kök Hücre ve Yağ Enjeksiyonu, Abdominoplasti.
Fatih Ceran adresi nerede?Fatih Ceran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Vital Fulya Plaza 8. Kat Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi No:23 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Ceran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Ceran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatih Ceran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Ceran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Fatih Ceran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Ceran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Ceran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Ceran hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Fatih Ceran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatih Ceran hangi sigortaları kabul ediyor?Fatih Ceran tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra