t....k
17 aylık bebeğimizin yüksek ateşi için giriş yaptığımız acil bölümünde maalesef kızımız havale geçirdi. İlk müdahalesi acil doktoru tarafından yapılırken nöbetçi çocuk doktoru Fatih Hocamız da koşarak gelerek süreci devraldı. Gece boyunca sabaha kadar ayrıntılı açıklamalarla takibimizi yaptı. Taburcu olmadan önce yine hastalığımız ve gelecekteki süreç hakkında ayrıntılı bilgilendirme yaptı. Çok canayakın, anlayışlı ve sabırlı bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.
k ...b
Fatih bey ile şans eseri tanıştım o hastanede doğum yapmıştım bebegimlr ilgilenen doktor 5 gün sonra gelin dedi fakat nöbet ertesi olduğunu unutmus sanırım yoktu fatih bey nöbetçiydi ilk anne olmamin psikolojisi ile cok gergindim sakın sakın her şeyi anlattı beni rahatlatti 6 aylık oldu oğlum hala gidiyoruz her sıkıntım olduğunda yazdım hep cevap verdi etrafımdaki herkese de öneririm
s....g
Kızımda başlayan ateşle ilk önce sağlık ocağı pratisyen hekimi boğazlarının kızarmış olduğunu söyledi ateş düşürücü ve antibiyotik yazarak gönderdi fakat 2 gün geçmesine rağmen ne ateşi düştü nede hastalığı geriledi aynı gün bi devlet hastanesinin acil servisindeki uzman çocuk doktoru gördü kızımı hiç bir şeyi olmadığını antibiyotiği de bırakabileceğimizi söyledi çok saçmaydı çünkü ateşi vardı ateşe sebep olan bir hastalığı vardı sonuçta o günün gecesi Çekirge doruk hastanesine gittik kendisine çok güvendiğimiz doktorumuz Fatih beyde o gece nöbetçiymiş içime su serpildi ve muayenede kızımın krup olduğunun teşhisini koydu yazdığı ilaçlar ilk günden itibaren faydasını gösterdi demem o ki her doktor doktor olamıyor maalesef gönül rahatlığıyla kendisine güvenebileceğiniz bir doktor kendisi naif, kibar, yapıcı sorunun ne olduğunu detaylı şekilde açıklayarak içinizi ferahlatan bir doktor kendisi Bursa’nın en iyi çocuk doktorumudur bilemem ama bizim için en iyisidir kendisi
Çok iyi bir insan , çok iyi bir doktor.
Kızımın kulak iltihabı şikayeti sebebiyle gittiğimiz Doruk hastanesinde Fatih beye randevu almamız son zamanlardaki en büyük şansımız oldu.
Kızımıza ve bize karşı içten yaklaşımı , teşhis ve tanı koymadaki güven verici tutumu , tedavi yönetimi için alternatifleri tarafımıza anlatması ve bizleri hatta kızımızı da tedavi sürecinin içerisine dahil etmesi çok güzel bir yaklaşımdı.
Kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz ve başarılı bir hayat diliyoruz.
s_...n
Eğitimi çocuk doktoru ama kesinlikle bir psikolog eğitimi almış dediğim sürekli gittiğim Oğlumun elimde büyüdüğü doktorumuz.İyi ki tanımışız .Alçak gönüllü , sabırlı , konuşması ile gönlümüzü ferahlatan ,realist ,açık sözlü ve uyguladığı tedavilerle bizi çok memnun bırakan doktorumuz.Bir anne olarak canı gönülden tavsıye ederim .
tu...i
Fatih beyle tesafus tanıştık ve okadar memnun kaldım ki artık devamlı kendisine gidiyoruz okadar ilgili naif kibar sorumluluk sahibiki gerçekten Allah ondan razı olsun Bursa'da en iyisi
he...i
fatih beyle oğlum sayesinde 6 senedir tanışıyoruz.Kendisi çok alçak gönüllü naif kibar ve oğlum her rahatsızlandığında bize en doğru yolu gösterdiği için sonsuz teşekkürler İYİKİ HAYATIMIZDA VARSINIZ DOKTOR AMCASI
Fatih Gök isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Gök, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Fatih Gök adresi nerede?Fatih Gök şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dikkaldırım Mah. Çekirge Zübeyde Hanım Cad. No:5 Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Gök isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Gök online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatih Gök isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Gök bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Gök ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Gök hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Fatih Gök hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yıldırım Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İnegöl Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gemlik Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Orhangazi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Şanlıurfa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (2)Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla