Medya Kavşağı Kayapınar Caddesi 263. sokak Nurpolat 2 Sitesi Ablok Girişaltı ( DicleKent BestFırın Karşısı ve Sadık Künefe Karşısı), Kayapınar
Diş Dolgusu
Diş Çekimi
Kök Kanal Tedavisi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Fatih Mert Doğru adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Fatih Mert Doğru isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Mert Doğru, Diş Hekimi. Size Fatih Mert Doğru tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi.
Fatih Mert Doğru adresi nerede?Fatih Mert Doğru şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Medya Kavşağı Kayapınar Caddesi 263. sokak Nurpolat 2 Sitesi Ablok Girişaltı ( DicleKent BestFırın Karşısı ve Sadık Künefe Karşısı) Kayapınar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Mert Doğru isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Mert Doğru online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatih Mert Doğru isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Mert Doğru bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Mert Doğru ile iletişime geçmenizi öneririz.