Hasta
40 günlük Kızımı götürdüm Allah razı olsun çok güzel ilgilendi devlete götürdüğümüzde doktor gazı var dedi gönderdi halbuki kızımda bronşit başlamış Tekrar söylüyorum Allah razı olsun iyiki Fatih hocamla tanıştık tedavi sürecinin her anında çok güzel ilgilendi
n....l
Bebegim dogdugunda uzamis sarılık olmustu. Fatih bey bilgi ve tecrübesiyle sureci cok iyi atlattik. insanin aslında hic soru isareti birakmadan yol izledik. Daha sonra her kontrolune gittim. Kontrol muanelerinde detayli inceleme yapar önerilerde bulunurdu. Çorum’dan taşındığım icin artık gidemiyorum. Corumda yasayanlar icin tereddüt etmeden guvenecekleri bi doktor oldugunu belirtmek isterim.
mi...r
5 AYLIK KIZIMI DOĞUMDAN İTİBAREN HER AY DÜZENLİ OLARAK KENDİSİNE GÖTÜRÜYORUM, ÇOK GÜZEL İLGİLENİYOR. KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİM...
BUKET GÜLER
Fatih Sarı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Sarı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Fatih Sarı adresi nerede?Fatih Sarı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dr İlhan Gürel Cad.No:1 Binevler Kavşağı Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Sarı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Sarı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatih Sarı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Sarı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Sarı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Sarı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Fatih Sarı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.