Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul
Oğlum doğduğundan beri Fatih beye götürüyoruz. Aşırı detayla bilgilendirme yapıyor ve gerçekten çok hassas davranıyor hastasına. Çok özverili mesleğini hakkıyla yapan doktorlardan biri.
Hasta
8 aylık kızımın ateş ve öksürük şikayetle fatih hocaya gittik, kendisinden çok memnun kaldım.Gereksiz antibiyotik yazmadı , en ince ayrıntıya kdr muayene etti sonrasındada nasıl oldugunu öğrenmek için aradı, kızımın aylık kontrolleri içinde bundan sonrasında fatih beye gitmeyi planlıyorum
di...y
Kızımızı dogumundan beri 2 yildir takip eden doktorumuz kendisi cok iyi bir hekim herzaman ilgili kizimin istahsizlik mama alerjisi ve siddetli kabizlik gibi bircok problemini çözdük kendisine burdanda tesekkur ederiz. Zeynep Ela Aslanbay'ın ailesi
p.....
Sevgili doktorumuz…
Mesleğinden evvel insanlığı ile gönlümüzü kazandı.Bebeğimiz için ilk zamanlar eş dost tavsiyesi, internet araştırmaları derken kapı kapı gezdik ve sonunda Fatih Hocamıza kavuştuk. Bilgisi, ilgisi, maskesinin altından bile hissedebildiğiniz güler yüzü :) ile bebeğimizi ve bizi çok memnun etti. Şu an 6 aylık olduk 2. ayımızdan beri Fatih Hoca yapıyor takibini ve kendisiyle de devam edeceğiz inşallah. Aklıma takılan her soruyu dikkatle dinleyip özenle cevaplıyor. Her muayeneden gönül rahatlığıyla ayrılıyoruz. Kendisine çok teşekkür ederiz, iyi ki var…
me...n
5 aylık oğlumu ilk defa fatih beye kontrole götürdük normalde diğer kontrollerinde ağlardı ama ilk defa fatih bey kontrol ederken ağlamadı çok ilgili açıklayacı bilgili mütevazi kibar bi doktor fatih beyden çok memnun kaldık ilgisi alakası için çok teşekkür ederiz
p.....
Merhaba. Fatih hocamiz cok ama cok iyi bir doktor. Cok memnun kaldim her gittigimde. Kizimin cok aglak bir bebek olmasina ragmen hep sabirla muayene etti, sag olsun.
Hatice Tubamin ve Iskenderimin ilk doktoru. Suan Bagcilardan tasindigim icin gidemiyorum, ama onun gibi iyi bir doktor bulamadim cocuklarim icin
tu....
Fatih hoca'yı tesadüfen bulup 34 aylık bebeğimi senelik kontrole götürdüm. 3 yaşına kadar bulamadığım için o kadar üzüldüm ki, keşke daha önceden karşılaşsaydık :( 3 senemiz boşuna heba oldu be hocam. Ama olsun geç olsun güç olmasın derler ya. Tatlı dilli, güler yüzlü, bilgili, kibar en önemlisi çocuğumu hiç ağlatmadan incitmeden muayene eden tek doktor .Mümkün olmadığı sürece ilaca yöneltmeyen sayılı doktorlardan birisiniz, işinizi sevdiğiniz yüzünüzden ilgilenmeniz den belli. İyi ki varsınız hocam.
Efe Özkaya 'nın annesi
Tuğba Özkaya
oz...7
Tatlı dilli, güler yüzlü, bilgili, kibar en önemlisi bebeğimi hiç ağlatmadan incitmeden muayene eden tek doktor.
mümkün olmadığı sürece ilaca yöneltmeyen sayılı doktorlardan birisiniz, işinizi sevdiğiniz o kadar belli ki yüzünüzden ilgilenmeniz den. sizin gibi doktorlar kalmadı İstanbul da iyi ki varsınız fatih hocam :) Size rastladığımız için çok mutluyuz ... başarılarınızın devamını diliyorum,
Öznur Aydoğan ( Eymen Aydoğan'ın Annesi :) )
be...z
Fatih hocaya tesadüfen kızimi götürdüm Hasta ve hasta yakınına değer veren, işini profesyonel şekilde yapan , güleryüzlü anlayışlı örnek bir hekim.
bö...ı
Medipol Mega hastanesinde dogum yaptim. Ve ilk kontroller o hastenede gerceklestirnek zorundaydik... Ve en cok kafami kurcalayan sey bebegim icin bir Cocuk dr. arayisimdi ... Bu surecte tesaduf olarak telefonla herhangi bir dr. icin randevu aldik sadece o anlik kontroller icindi sonrasinda bir cocuk dr. arayisinda olacaktim hatta onerilen bir kac dr vardi... Ama sukurler olsunki Karsimiza Fatih Bey cikti... Kendim iletisim mezunuyum ve herzaman savunurum hangi meselkte olursak olalim hep isimiz insanlarla oldugundan iletisim herzaman on plandadir benim icim dogru iletisim ile herzaman dogru sonuclar mutlu sonlar ve anlar yasaniliyor... Fatih Bey iste bu olayi okadar guzel cozmuski yaklasimi ile iste aradigimiz dr. dedim... Ve 2 aydir bizim cocuk doktorumuz oldu... Artik ailemizin bir parcasi
Fatih Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Yüksel, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Fatih Yüksel adresi nerede?Fatih Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatih Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Yüksel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Yüksel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Fatih Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla