Ankara Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Varlık, Halil Sezai Erkut Cd. No:5, Yenimahalle
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
O
o....y
Telefon numarası doğrulandı
Göz kapağı ameliyatı için tavsiye üzerine kendisine gittim,süreçle ilgili bilgilendirmesi,ameliyat esnasındaki empatik yaklaşımı ve takımıyla iletişimi dikkat çeken güzel noktalardı.O gün 20 ye yakın yaklaşık ameliyat olan hastalarıda benzer dialogları kurdular kontrole geldiklerinde
Fatma Çorak Eroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Çorak Eroğlu, Göz Hastalıkları.
Fatma Çorak Eroğlu adresi nerede?Fatma Çorak Eroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Varlık, Halil Sezai Erkut Cd. No:5 Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Çorak Eroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Çorak Eroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatma Çorak Eroğlu hangi dilleri konuşuyor?Fatma Çorak Eroğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatma Çorak Eroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Çorak Eroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Çorak Eroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Çorak Eroğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Fatma Çorak Eroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yenimahalle civarındaki ilçelerden bazıları