Doç. Dr.
Neonatoloji,
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
İstanbul 1 adres
öz...g
Hocam ben özlem demirbag okadar hastane gezdim bir suru doktor tanidim ama sizin gibi hic kimseyi tanimadim sizin guler yuzunuz tatli diliniz insanlarla deger vermeniz cocuklarimizla kendi cocuklariz gibi ilgilenmeniz 50 gun yatdik hastanede ama bir kere kirmadiniz terslemediniz biz sizden hic incimedik isallah sizde bizden incimemistirsiniz butun yapdiklariniz icin sonsuz tesekkurler allah sizden razi olsun
ne...t
Sevgili Fatma Hn. 26 haftalık doğan ikizlerim şimdi 4,5 yaşında... Sizin 100 günlük YOĞUN BAKIM'nız, yoğun, ilgi ve sevginiz olmasaydı... mümkün mü?.. Hayata tutunmaya çalışan bu küçücük eller, desteğinizle güç buldu ve güçlendi... Herşey için bir kez daha teşekkürler... Allah razı olsun... Sevgilerimizle... :-) Arda-Alara ve Nebahat GÜRGE
Fatma Kaya Narter isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Kaya Narter, Neonatoloji, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Fatma Kaya Narter adresi nerede?Fatma Kaya Narter şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Kaya Narter isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Kaya Narter online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatma Kaya Narter isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Kaya Narter bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Kaya Narter ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Kaya Narter hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Fatma Kaya Narter hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Neonatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Neonatologlar