Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih
ca...t
Yıllardır hastasıyım. Hastasını bilgilendirmeyi önemseyen, özenli, güler yüzlü, kibar. Birçok meslektaşının düştüğü hataya düşüp hastasını elindeki tahlil ve raporlara dönüştürmeden, onun insanlığını hep ön planda tutmayı beceren, bilen ve bu özelliklerini tüm hastaları için kullanan (ben kendisini hastane ortamında sıradan bir hasta olarak tanıdım, onlarca hastadan biriydim ama o hep özel doktordu). Kendisini tanımak kazancım oldu.
di...m
Cok harika bir Onkolog ve cok iyi bir insan. Hastalarini rahatlatmayi cok iyi biliyor. Nazik ve guleryuzu ile hastalari kendisine bagliyor. Hastalari cok sansli. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Alaninda bir numara bir doktor.
Fatma Nuran Beşe Şenel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Nuran Beşe Şenel, Radyasyon Onkolojisi.
Fatma Nuran Beşe Şenel adresi nerede?Fatma Nuran Beşe Şenel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E Fatih
- İnönü Cad. Okur Sok. No:20 Kozyatağı Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Nuran Beşe Şenel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Nuran Beşe Şenel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatma Nuran Beşe Şenel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Nuran Beşe Şenel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Nuran Beşe Şenel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Nuran Beşe Şenel hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Fatma Nuran Beşe Şenel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Radyasyon Onkologları
Zeytinburnu Radyasyon Onkologları