Aktimetre
Fonksiyonel Hemisferektomi
Homeopati
Karotis Ultrasonu
Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi
Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi)
MRI Değerlendirme
Nöralterapi
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Poligrafi
ib...m
Ben ibrahim bıyık ben bir epilepsi yani sara hastasıyım erzurumda cok doktor gördüm hiç biri hastalığıma yani bayılmalarıma çare bulamadı ben erzurum palandöken hastanesinde çalışan nöroloji bölümüne bakan sayğı deyer hocamın yanına gittim beni hastanede yatırdı hiç bir doktor onun yaptığını yapmadı beni yatırdı beni konturole sabah öğle akşam geliyordo cok vefalı bir
Hoca allah ondan 1000 kere razı olsun şimdi dahada bayılmıyorum onun gibi doktor yoktur sağol hocam
me...n
Erzurum Palandöken Devlet Hastanesinde Nöroloji Uzmanı olarak çalışan Sayın Uzman Doktor Fatma ŞİMŞEK hanıma profesyonel hekimliği, mesleki bilgi ve becerisindeki olağanüstü başarılarından, hastalara karşı güler yüzlü tutum ve davranışlarından dolayı çok teşekkür eder, saygılar sunarım. Erzurum için büyük bir şans.
öz...n
Teyzemi muayene için götürmüştük, çok memnunuz insanlığına ve tedavideki başarısına diyecek yok. Bizim için adeta bir melek oldu. Allah razı olsun. Başarılarının devamını diliyorum
Fatma Şimşek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Şimşek, Nöroloji. Size Fatma Şimşek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Karotis Ultrasonu, Ekstratemporal Kortikal Rezeksiyon, EMG, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı, Akupunktur Tedavisi, Homeopati, Epilepsi Testi, EEG (Elektroensefalografi), Fitoterapi.
Fatma Şimşek adresi nerede?Fatma Şimşek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Paşalar Cad. Erzurum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Şimşek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Şimşek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatma Şimşek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Şimşek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Şimşek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Şimşek hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Fatma Şimşek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.