Genel Cerrahi Randevusu
Pilonidal Sinüs Cerrahisi
Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi
Splenektomi
Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi
Özellikle pankreas karaciğer safra kesesi ve meme hastalıkları konusunda uzmanlaşmış bulunmaktayım.
İleri düzeyde İngilizce ve Fransızca yabancı dillerim.
Sağlık hizmetinde temel hedef hastanın güvenli bir ortamda yeniden sağlığına kavuşmasıdır. Zor anında ancak kendini güvende hissederek iyileşebilir. Kalite de bu noktada deneyim ve tecrübeyi sevgiyle harmanlayarak hastanızla dost olup bir yolculuğu paylaşmanızdır...Yol ne kadar uzun ne kadar zor olsa da sizin yanında olduğunuzu, olacağınızı bildiğinde hastanızın sırtından en büyük yük kalkar ve iyileşmeye odaklanır. Beraber ağlayıp beraber gülerek giderek çoğalan aile bireylerinizin olduğu bir ülkedir hekimlik...’Şimdi bu yola beraber çıkacağız’ diyerek başlarım her zaman...Yeni bir dert yüklenir gibi iç çekerek yeni bir dost kazanır gibi gülümserim...Aileye hoşgeldiniz gülümsemesidir bu...
ve...ı
Doçent Dr Sayın Fatma hanım eşimin meme kanseri ameliyatını başarı ile yapti.Kendisinden Allah razı olsun.Kendisi sevecen ilgi ve alaka gösteren görevini layıkıyla yapan biri Allah ondan razı olsun.
ab...
Hocamız hem annem hem de eşimin doktoru. Kendisine Nisan 2022 de annemdeki kist ve eşimdeki tümör nedeniyle gittik. Ameliyatların her ikiside çok şükür başarılı geçti. Bu süreçte kendisini yakı dan tanıma şansı bulduk. Mesleki bilgisi zaten üst düzeyde ama en az mesleki bilgi kadar önemli olan insani yaklaşımı ve rahatlatıcı pozitif enerjisi de çok önemli. Kendisine başarılar diliyorum. Rabbim hep yanında olsun.
s....a
Fatma Hoca safra kesesi ameliyatımı yaptı.Gerek yaklaşımı gerekse bilgilendirmesi son derece yeterli ve daha önce ameliyat olmadığımı düşünürsem çok rahatlatıcıydı.Sorunsuz bir şekilde ameliyatımı oldum ve taburcu edildim.Kendisine samimi yaklaşımı için sonsuz teşekkürler.Ameliyatım hem başarılı geçti hem de hiç ağrısız 1 hafta sonunda normal hayatıma geri döndüm.
f....d
Kendisine çok teşekkür ederiz. 3 farklı doktorun anlamadığı, ultrason emar vs istediği sorunumuzu sadece elle muayene ederek anladı ve doğru ilaçlarla çözdü ve 3 defa kontrole çağırdı
Çok iyi bir doktor.Mide bulantısı, karın ağrısı ile ilgili şikayetlerim vardı.Gittim, baya büyük rahatsızlık varmış.Pankreasın baş kısmında kist vardı, kanser hücreleri alınması gerekiyordu ameliyat oldum.Ameliyat sonrasında çok ilgilendi doktorum, hala pankreasist rahatsızlığım olduğunda ve her konuda ona danışarak hareket ediyorum.7 sene oldu.Beni arkadaşım yönlendirdi.Rahatlatan ve güven veren bir doktor. Böyle rahatsızlığı olanlara tavsiye ediyorum.İnsancıl yaklaşıyor bazı doktorlara bir şey sorduğunda farklı cevaplarlar ama Fatma Hanım da böyle bir şey yok, çok insancıl bir şey sorduğunda cevabını elinden geldiğince vermeye çalışır.Çok önemli rahatsızlığı olan hastaları olduğunda evine bile gitmeyip yerinde bekleyen hastayı gözeten bir doktor. Allah razı olsun Allah yolunu açık etsin başarılarını daim etsin.
y.....
Fatma Hanım'dan memnunuz.Annemi sağlığına kavuşturdu,Allah razı olsun.Annem sarılık oldu, ciğerinde kitle vardı. 9-10 ay tedavi gördü, tedavimiz olumlu sonuçlandı.Annemin bir sorunu olduğunda arayıp görüşüyorum, bilgilendiriyor.Allah onu başımızdan eksik etmesin, biz çok memnunuz.
bb...s
2 gün önce olduğum kıl dönmesi ameliyatı Fatma hanım ve ekibi sayesinde başarılı geçti. Şu an iyileşme sürecindeyim denilene göre de iyi durumdayım. Umarım bundan sonraki süreci de iyi atlatırım. Kendisi hakkında görüş bulamadığım için korku ve endişe içinde gitmiştim. O kadar naif, merhametli ve pozitif bir insan ki onun gibi değerli bir doktora kendimi teslim ettiğim için çok şanslıyım. Hastalarla iletişimi ve onlara olan ilgili yaklaşımı takdire şayan. Yaşımın küçük olması nedeniyle bana bir anne şefkatiyle yaklaştı, sayesinde içim rahat bir şekilde ameliyata girdim. Gönül rahatlığıyla kendinizi emanet edebilirsiniz. Kendisi alanında oldukça başarılı bir doktor. Ameliyat esnasında ekibiyle olan tatlı iletişimi bile işini ne kadar severek yaptığını gösteriyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Hastanede kaldığım süre boyunca çok acı çeken insan gördüm içim burkuldu ama bir yandan da sağlıkçılar olmasa o insanların acıları son bulmayacak daha iyi anladım. Sağlıkçılarımızın kıymetini bilelim, onlar olmadan hayat çok daha zor. Son olarak genel cerrahi servisi hemşireleri, personelleri ve doktoruma her şey için çok teşekkür ediyorum.
Çok memnunum Fatma Hanım'dan, güler yüzlü ve ilgisi ile dörtdörtlük bir doktor.Çok seviyorum.Ben karaciğer kanseri tahlillerimle gittim.Farklı bir deneyimimde ameliyat dendi, Fatma Hanım'a gittim. Ameliyatsız,ilaçla tedavi olarak kanseri yendim.Çok şükür, şimdi iyiyim.Kendisini çok seviyorum, çok memnunum.Telefonla yazdığımda da cevap veriyorum.
z.....
Çok çok memnunuz, hep tercihim Fatma Hanım olur.İlgileniyor hastalarıyla, herkese tavsiye ederim. Doktor olarak çok tavsiye ettim.Benim eşim kolon kanseri, 2. ameliyatını yaptı Fatma Hanım. Memnunum.Çok iyi gidiyor, kemoterapi görüyor.Ayaklandı geziyor, eskisi gibi şu anda.Çok zor süreçten geçti, bu kadar beklemiyorduk.Çok ilgilendi bizimle.Eşim çabucak ayağa kalktı, eşim şu an iyi.
ş.....
Çok memnun kaldım,açıkçası çok iyi bir doktor.Hem doktorluğundan hem insani yaklaşımından çok memnun kaldık.Annem pankreas kanseriydi, Fatma Hanım hem insan olarak annemi ikna edici yöntemiyle hem de doktorluğuyla hastalığını atlatmasını sağladı.Annemi ameliyat etti, ameliyat dışında yaklaşımı tarzı bizi etkiledi.Kendisine teşekkür ederim,çok memnun kaldık.
Fatma Ümit Malya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Ümit Malya, Genel Cerrahi. Size Fatma Ümit Malya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Meme Koruyucu Cerrahi, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Mastektomi, Splenektomi, Meme Cerrahisi, Laparoskopik Kolesistektomi, Herni Cerrahisi, Laparoskopik Splenektomi, Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi.
Fatma Ümit Malya adresi nerede?Fatma Ümit Malya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tevfik Bey Mahallesi Maslak Çeşme Caddesi No:30 Küçükçekmece
- İçerenköy Mah. Postacılar Sokak No:20 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Ümit Malya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Ümit Malya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatma Ümit Malya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Ümit Malya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fatma Ümit Malya hangi dilleri konuşuyor?Fatma Ümit Malya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatma Ümit Malya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Ümit Malya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Ümit Malya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Ümit Malya hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Fatma Ümit Malya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Küçükçekmece Safra Kesesi Taşları
Küçükçekmece Mide Hastalıkları
Küçükçekmece Meme Hastalıkları
Küçükçekmece Karaciğer Hastalıkları
Küçükçekmece Karaciğer Tümörleri
Küçükçekmece Bağırsak İltihabı
Küçükçekmece Kolorektal Kanser (Kalın Bağırsak Kanseri)
Küçükçekmece Safra kesesi iltihabı
Küçükçekmece Mide-Bağırsak Enfeksiyonları
Küçükçekmece Safra Yolu Kistleri
Daha fazla (15)Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Küçükçekmece bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Küçükçekmece bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar