ay...u
Fehmi Doruk Bey işinde güvenilir, güler yüzlü ve tecrübeli bir doktor. 2 ay önce bir trafik kazası geçirdim. Sol köprücük kemiğim kırıldı. Kumluca Devlet Hastanesi’nde Klavikula ameliyatı oldum, platin takıldı. Ameliyattan 2 hafta sonra bandajımı çıkartıp yavaş yavaş kolumu kullanmaya başladım. Ameliyata girmeden önce Fehmi Doruk Bey ile ilgili gerek başka doktorlardan gerek çevreden çok iyi duyumlar aldık. Ayrıca işinde çok başarılı ve güler yüzlü bir doktor. O dönemde moral olarak kötü bir haldeydim böyle zamanlarda doktorunuzdan veya diğer çalışanlardan ilgi ve güleryüz görmek daha iyi hissetmenize neden oluyor. Gözüm kapalı herkese önerebilirim. Sadece bir doktor olmaktan çok başta efendiliği, güleryüzü, başarısı, ilgisi, neşesi ve üslubuyla diğer doktorlardan kendini öne çıkarıyor. Her şey için çok teşekkür eder, başarılarınızın ve duruşunuzun devamını dilerim.
mi...r
2 yıl önce kendisine İzmir'de muayene oldum.Başka yerlerde ameliyat denilen diz problemimi ilaçlarla ve egsersiz programıyla tedavi etti.Şu anda çok iyiyim,hiçbir şikayetim kalmadı.Kendisine,güleryüzü ve bilgisine teşekkür ediyorum.İnşallah izmire tekrar döner...
ne...t
senin gibi bir doktor ve kardeş tanımadım özlüyoruz seni
tu...n
.BİR İNSANI SADECE DİPLOMASI DOKTOR YAPMAZ DOKTOR HASTASINA VERDİĞİ ÖNEMLE VE HASTALARI AYIRT ETMEDEN ONLARIN GÖZÜNDEKİ ÇARESİZLİĞİ HİSSEDİP KALABALIKLARIN ARASINDA YALNIZ OLMADIKLARINI VE ONLARIN YANINDA OLDUĞUNU HİSSETTİRDİĞİ SÜRECE GERÇEK DOKTORDUR..DORUK BEY DOKTORLUKTAN ÖNCE İNSAN OLMAYI BAŞARMIŞ ENDER DOKTORLARIMIZDANDIR .BEN SADECE HASTANEDE BULUNDUĞUM KISA SÜRE İÇİNDE HASTALARLA DİYALOĞUNU GÖRMÜŞ KİŞİYİM .HER ZAMAN HASTALARININ SAMİMİ DUASI DOKTOR BEYİN YANINDA OLACAKTIR...O BİR ÇOK GÖNLÜ FETHEDEN SAYGI DEĞER BİR İNSANDIR..
ke...n
doktorumdan allah razı olsun elleri dert görmesin şifa buldum sayesinde.
ba...u
yaklaşık 1 ay önce annemin diz ağrıları için bir tavsiye üzerine fehmi hocanın yanına vardık.Allah ondan razı olsun bizimlen çok ilgilendi,verdiği tedavi sayesinde annem artık çok iyi,rahat rahat yürüyebiliyor,namazını kılabiliyor,doktorumdan çok memnunum.Başımızdan eksik etmesin Allah onu,dizi ağrıyan herkeze tavsiye ediyorum.
Fehmi Doruk Kuran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fehmi Doruk Kuran, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Fehmi Doruk Kuran adresi nerede?Fehmi Doruk Kuran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Saim Çıkrıkçı Cad.No:59 Karabağlar
- Saim Çıkrıkçı Cad.No:59 Karabağlar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fehmi Doruk Kuran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fehmi Doruk Kuran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fehmi Doruk Kuran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fehmi Doruk Kuran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fehmi Doruk Kuran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fehmi Doruk Kuran hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Fehmi Doruk Kuran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Urla Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Aliağa Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Narlıdere Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (11)Karabağlar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Magdeburger Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Neova Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları