.....
Merhaba
Görevim esnasında Güneydoğuda ciddi bir patlamanın basınç etkisiyle yaralandım kafa ve boyun bölgesinden aldığım basınç darbesiyle kafamın arka kısmından başlayarak sırt bölgemin tamamında ciddi sıkıntılar yaşadım(Belde 2 yerde fıtık,dengede kayıp,arkaya doğru düşme,vücutta elektriklenme,hafızada kayıp,ciddi güç kaybı,sol kolda sürekli uyuşma vb. yaklaşık 10 ayrı buna benzer rahatsızlık daha...))Yaklaşık 4 ay tedavi olmaya çalıştım.Lakin ciddi bir mesafe kat edemedim.Sonuç olarak Feray Hocamın hastası olana kadar.gerekli olan tetkik ve incelemelerden sonra doğru teşhisle tedavi olmaya başladım.Günden güne kendimi daha iyi hissediyorum,güler yüzlü hastasına insan odaklı yaklaşan en önemlisi de uzmanlık konusuna tam hakim oluşundan dolayı müteşekkirim.İyi ki Var.
sm...2
Bazen insanın karşısına farklı biri çıkar, gözlerinin içine bakarak o kişiden bir çare umar, İşte benim çare umduğum kişi Feray hanımdı. O sıcak gülümsemesinin eşlik ettiği özenli ilgisi ile bana "çare" olduğu için kendisine sonsuz kere teşekkür ediyorum.
Feray Cinevre Soyupek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feray Cinevre Soyupek, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Feray Cinevre Soyupek adresi nerede?Feray Cinevre Soyupek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doğu Kampüsü Çünür Isparta
- Isparta Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feray Cinevre Soyupek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feray Cinevre Soyupek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Feray Cinevre Soyupek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feray Cinevre Soyupek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Feray Cinevre Soyupek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Feray Cinevre Soyupek hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Feray Cinevre Soyupek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.