Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi kadrosunda 9 adet acil tıp uzmanı, 3 adet aile hekimliği uzmanı, 13 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 7 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk endokrinolojisi uzmanı, 1 adet çocuk enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 1 adet çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzmanı, 1 adet çocuk nörolojisi uzmanı, 1 adet çocuk onkolojisi uzmanı, 2 adet çocuk psikiyatrisi uzmanı, 9 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 8 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet el cerrahisi uzmanı, 3 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 10 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 9 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 3 adet gastroenteroloji uzmanı, 11 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet geriatri uzmanı, 11 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 5 adet göz hastalıkları uzmanı, 1 adet halk sağlığı uzmanı, 10 adet iç hastalıkları uzmanı, 1 adet immünoloji uzmanı, 19 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 2 adet kardiyoloji uzmanı, 9 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet nefroloji uzmanı, 10 adet nöroloji uzmanı, 3 adet nükleer tıp uzmanı, 12 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 5 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 2 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 16 adet radyoloji uzmanı, 1 adet romatoloji uzmanı, 4 adet spor hekimliği uzmanı, 10 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 1 adet tıbbi genetik uzmanı, 4 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 10 adet tıbbi patoloji uzmanı, 6 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Isparta ilinde Doğu Kampüsü Çünür Isparta adresinde bulunmaktadır. Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2462371727 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Doğu Kampüsü Çünür, Isparta 32260

Doç. Dr. Mehmet Zafer Sabuncuoğlu Diğer

Anneme 2023 Aralık ayında Safra yolları kanseri (Kolanjiyokarsinom) tanısı kondu. Bunun için araştırmadığımız doktor kalmadı. Kocaeline gittik ameliyatımızı orada olacaktık ama çok bekletildik. Annem yüksek ateş iştahsızlık halsizlikten dolayı sürekli acile gidiyordu. Artık gözümün önünden erimesine dayanamıyordum. Hastalıkla ilgili ne yapacağımızı bilmıiyordum, korkuyordum, annem 78 yaşında, genelde annem için doktorlar iç açıcı şeyler söylemiyorlardı, bir de hasta yakını olunca algılarınız kapalı oluyor, anlamıyorsunuz olanı biteni.araştırmalarım devam ediyordu Sonra Zafer hocam ile tanıştım ve görüştüm, En genel ve açıklayıcı bilgiyi doktorumuz verdi. Kafama takılan her şeyi gidip gidip sordum. Hiç bir zaman kızmadı, bizi anladı, aldı karşısına tek tek bir daha anlattı, tereddüt etmeden annemi doktorumuza emanet ettim. Bu alanda bence uzman bilgili doktor, Biz çok memnun kaldık, benim annemle annesi gibi ilgilendi. Hiç pişman olmadım bana annemi geri verdi. Allah razı olsun.

Doç. Dr. Dinçer Uysal Damar Cerrahisi Ameliyatları

Hastalığın başlangıcında yürümekte zorluk çekiyordum. Bel fıtığı teşhisi konuldu. Bel fıtığından ameliyat olmam gerektiğini söylediler. Daha sonra rutin kalp kontrolü için Doçent doktor Dinçer Beyin yanına gittim. Yürümekte çok zorluk çektiğimi söyledim. Muayene esnasında ayağımdan nabız alamadığını ve soğukluk olduğunu söyledi. Sol bacak damarında yapılan tetkikler sonucunda tıkalı olduğu tespit edildi. Yapılan başarılı operasyon sonucu tekrar eski sağlığıma kavuştum.

Doç. Dr. Dinçer Uysal Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti

Babamın rahatsızlığını öğrenmemizin üzerine bir çok araştırmadan sonra yolumuz Dinçer beyle kesişti. Babamın en büyük şansı oldu. Kalbe giden 4 damar tıkalıydı. Yaş ve şartlar itibariyle riskli bir durumdaydı. Dinçer bey profesyonelliğiyle o kadar güzel sonuçlar çıkardı ki babamı sağlığına kavuşturarak bize en güzel hediyeyi verdi. Gerek ameliyat öncesi gerek sonrası ilgi ve alakasıyla bizi hiç yalnız bırakmadı. Herşey bir şekilde halloluyor ama hastalık en büyük çaresizlik ve böyle bir durumdada doktor gerçekten şans işi ve biz çok şanslıydık. Daha bir çok şey yazabilirim ama yazacağım herşey yetersiz kalacak. İyi ki tanıdık sizi.

Doç. Dr. Dinçer Uysal Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti

Damar tıkanıklığı sebebiyle kardiyoloji doktorumuz Dinçer hocamıza yönlendirdi ameliyat öncesi direkt bize numarasını vererek her türlü aklımıza takılan soru da ulaşabilirsiniz dedi ameliyat esnasında bile bizi sürekli bilgilendirdi sorularımla Dinçer hocamı fazla darlasam da o sabırla sorularımı cevapladı İyi ki Dinçer hocamızla karşılaşmışız kendisine eline emeğine sağlık.

Doç. Dr. Dinçer Uysal Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti

Babamın ani kalp krizinden sonra tavsiye üzerine doktor beye ulaştık ve saat akşam 11 di, kendisi bizimle ilgilendi ve yardımcı oldu, her zaman telefonuna ulaşabilirsiniz. Ardından tedavi sürecinin başından sonuna ilgili yardımsever ve tecrübesi ile içimizi rahatlattı, elinden geleni yaptı ve hem hasta yakınları ile her zaman diolog halinde ve ulaşılabilir hemde hasta ile çok ilgiliydi, kendisine gönül rahatlığıyla hastanızı emanet edebilirsiniz. Daha iyi yerlerde olması dileğiyle.dokto beye ne kadar iyi dileklerimizi sunsak azdır.

K
    Prof. Dr. Esra Nur Tola Sezeryan Doğum

4 haftalık hamilelik durumumu kontrolü için Pendik Medipol Hastanesi ne gitmiştim. Randevum yoktu ama Esra Hoca beni kontrol için kabul etti. Sonra bütün hamilelik boyunca Esra Hocam la devam ettim. İyiki Esra Hoca ya gitmişim. Hamileliğim boyunca beni hiç strese sokmadı. Eşimle birlikte gittiğimiz her rutin kontrollerde keyif aldık. Sonrasında doğum geldi çattı. Esra Hoca sayesinde çok korktuğum doğumdan tedirgin olmadan sağlıkla bebeğimi kucağıma aldım. Esra Hocam minik hayatlara dokunan elleriniz dert görmesin. Bir dahaki hamileliğimde tekrar yanınıza geleceğim. İyiki varsını iyiki... Canım doktorum

Prof. Dr. Esra Nur Tola Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık

Canım esra hocam doğum sürecim boyunca ilgisi özellikle doğum anındaki bana olan desteği paha biçilemez. Yeriniz bende ayrı doğru tercih yapmışım iyiki siz..

Prof. Dr. Esra Nur Tola Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık

İlk hamilelik sürecimde Esra Hocamla tanıştım. Var olan bütün sorularım, endişelerim ve merak ettiğim her şeye dair gece gündüz fark etmeksizin Esra Hocam elinden gelen tüm yardımı, anlayışı ve desteğini benden be bebeğimden asla esirgemedi. Ve bu zorlu sürecin sonunda bizi küçük ama kocaman bir mutluluk karşıladı. Esra hocama tüm emekleri, özverileri ve anlayışı için minnettar olduğumu belirtmek isterim.

Prof. Dr. Esra Nur Tola Diğer

Hamileliğimin başından beri Esra Hocanın takibindeydim. Sıkıntılı süreçlerimin olduğu zamanlarda oldu korkutmak endişelendirmek yerine hep içimi rahatlatacak yaklaşımlarda bulundu. Aklıma takılan öğrenmek istediğim bilgileri gerek randevularımda gerekte mesaj yoluyla hamileliğimde ve doğum sonrasında sorduğumda ayrıntılı bir şekilde anlattı. Hepimiz biliyoruz ki böylesine doktorları bulmak artık çok zor. Arayışta olan herkese canı gönülden tavsiye ediyorum.

Doç. Dr. Dinçer Uysal Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti

30 yıllık bedensel engelli olan babamın kalp damarlarındaki tıkanıklıklar maalesef anjiyo ile açılamadı. Damarların kireçli olması tıkanıklığın bulunduğu yer babamın durumu gibi sebeplerle Bypass ameliyatına uygun olmadığı düşüncesi ile başka şehirde başka bir doktora yönlendirmesi yapıldı. Karmaşık düşünceler içerisinde ne yapacağımızı şaşırdığımız bir durumda kıymetli hocamızla yollarımız kesişti. Tahlil sonuçları ve muayeneden sonra bize durumumuzu ve risklerin neler olduğunu ayrıntıları ile açıklama yaptı.
    Hocamızın "Riskimiz büyük ama ölüme terk edemeyiz amcamızı, Allah'ın bize verdiği sanatı uygulamak zorundayız. Siz de kabul ederseniz
    ben bu riski göze alıyorum." sözü bizi rahatlatmıştı. Hocamıza ameliyat öncesi, ameliyat esnasında ve sonrasında göstermiş olduğu ilgi, alaka samimi ve içten davranışları bizi mutlu etti.
    Kıymetli Dinçer hocam Burdurlu hemşehriniz olarak sizinle gurur duyuyoruz.
    Çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar diler, saygılarımızı sunarız...