Abdominal Parasentez
Yanak Dolgusu
Yüz Dolgusu
Çene Dolgusu
Özel Adamedica Tıp Merkezi
Saçlarımın aşırı dökülmesi sebebiyle Feride hocami buldum ve saç mezoterapisi, prp yöntemlerini uyguladi, suanda saclarim kendine geldi guler yuzu ile bilgisiyle cok cok sevdigim hekimim oldu cok tesekkur ediyorum kendisine
Feride hanım güler yüzlü ve iletişim gücü yüksek bir hekim farklı alanlara ilgi duyması Ve bilgisi tedavimin iyi sonuçlanmasında rol oynadı ben sedef hastalığı tedavisi için ozon terapi almıştım sonuç çok etkili kendisine gönül rahatlığı ile güvenebilirsiniz
z....b
Saçlarımdaki aşırı seyrelme için gittim Feride hanıma. 8 seanslık saç mezoterapisi önerdi benim için (herkesin sorununa göre değişebilir +/-). Çok tatlı ve ilgili bir doktor. Beslenme programınızdan, neleri yapıp neleri yapmıyagınıza kadar herşeyi detaylı şekilde anlatıyor. Aynı zamanda aromaterapi ile ilgilenmesi en çok dikkatimi çeken bir nokta oldu :) Her seansta doktor hanımdan yeni bilgiler öğrenmek güzel oluyor, uzman görüşüyle hareket etmek en sağlıklısı. Tedavi işe yarıyor yavaş yavaş sonuç almaya başladım düzenli devam edersem dahada güzel sonuclar alıcağımı düşünüyorum Kendisi çok tatlı bir doktor, konuşmasıyla duruşuyla samimiyeti içinizde hissediyorsunuz :)
gü...
Eşime böbrek donörü olduktan sonraki süreçte ameliyatta enfeksiyon aldım maalesef, antibiyotik kullanmak zorunda kaldım daha sonra da antibiyotik kullanımına bağlı kadın hastalıklarından enfeksiyon yaşadım, bu kısır döngü döneminde kendisiyle araştırmalarım neticesinde yollarımız kesişti. Detaylı bir muayene sonrası sekiz seans ozon tedavisine başlandı. Antibiyotik kullanımı kısır döngüsünü kırmış olduk. Ve bir daha enfeksiyonel bir durum yaşamadım. Güler yüzü, sorulara detaylı cevap verişi ve enerjisiyle kendisini çok sevdim. Farkındalıkları ve hassasiyeti ile diğer doktorlardan ayrılan bir yanı var.
Uzm. Dr. Feride Gök
Teşekkür ederim, ozon tedavisine inanarak uygulamam da hastalarımın geri dönüşleri de çok önemli. Ben de iyi ki tanımışım sizi , güzel yorumunuz için teşekkürler.Sağlıklı günler dilerim.
ü.....
Bel ve kalça ağrısı ile gittim.Subkutan ve ozon tedavisi aldım.Samimi ,guleryuzlu ,beni dinleyen ,sorularıma cevap veren bir Dr bulduğum için şanslıyım.Tedavi ardından takip devam edecek.Tip 2 şeker içinde yardımcı oluyor.Daha ne olsun.İyiki böyle sağlıkçılarimiz var.Tskrlr Dr Feride Gök
me...
Feride hn' a ozon tedavisi oldum 10 seans sonunda 20 yıl dan fazla çektiğim bel ağrılarımda ciddi oranda azalma meydana geldi tedavi sürecinde ağrılarımda inişli çıkışlı dönemler olmasina rağmen sonuna kadar devam ettim seans larin bitmesi 1 ay geçti ağrılarım hemem hemen yok gibi artik tedavide dr hanimin ilgisi ve detaylı bilgi vermesi pozitif bir durumdu kendisine ve yardımcı olan sağlıkçı bayan arkadaşa teşekkür ederim.
bu...u
Feride hanımdan ozon terapi aldım ve çok memnun kaldım .Özellikle alerjik rinitime çok iyi geldi .Mevsim geçişlerinde tıkanmalarım oluyordu nefes almakta zorlanıyordum çok şükür bu süreçte onları hiç yaşamadım .Ayrıca ilgi alakalarıda çok iyiydi kendinizi bir dostunuzun yanında hissediyorsunuzHerşey için teşekkürler .Farklı işlemler içinde kapınızı çalıcam İnşaallah
fi...u
Ozon tedavisi ile ilgili kararsızlıgım söz konusuydu, ancak Feride Hocamın detayli bilgilendirme süreci ile bilikte sorularıma net cevaplar alarak,tedaviye başladım. Psikolojik olarak zor zamanlardan geçtigim süreçte ozon tedavisi ile kendimi cok daha iyi hissetim, stresten kaynaklı uykusuzluk ve uyku halindeyken dişlerimi sıkma hali dahi geriledi.Bedensel olarak yorgunluk halinden tamamen uzaklaştım ,tedavi ile birlikte kendimi cok daha enerjik ve sağlıklı hissetim .
sm...u
Ozon tedavisi gördüm.Acilen ameliyat olmam gerekiyordu.Feride Hanım ve ozon tedavisi sayesinde yaralarım iyileşti . Ozan’ın vermiş olduğu enerjide cabası . Kesinlikle tavsiye ediyorum
oz...n
Aslında uzun sürecek bir tedavi, 10 seansın yarısına geldim, ozon tedavisinin olumlu etkilerinin çok olduğunu biliyorum, ben de bu enerji durumunu hissettim, dr hanım da, hemşire hanım da çok ılgililer sağolsunlar, hepinize çok teşekkürler
Feride Gök isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feride Gök, İç Hastalıkları, Ozon Terapi, Mezoterapi. Size Feride Gök tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominal Parasentez, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ana(Antinükleer Antikor), Botoks, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Dolgu, Elisa, Enjeksiyon Im, Esd (Sedimantasyon), Hemoglobin A1c(Hba1c).
Feride Gök adresi nerede?Feride Gök şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan, Fabrika Cd. No: 36/1 Sakarya
- Yenidoğan Mahallesi Fabrika Caddesi No:36/1 Adapazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feride Gök isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feride Gök online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Feride Gök isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feride Gök, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Feride Gök isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feride Gök bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Feride Gök ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Feride Gök hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Feride Gök hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.