Histerosalpingografi (HSG)

Rahim Filmi

Konum: başka bir yer Diğer

Eşimin bir gün kanaması geldi ve gece nöbetçi Feride hanım vardı o gün ilk kez ona gittik ve güler yüzlülüğü, sempatikliği ilgisi gerçekten bunca kibir arasında mükemmel kendisine çok teşekkür ederim

Konum: Özel Safa Hastanesi Bağcılar

Gozde ben 2 bebegimide feride hanimda dogum yaptim gelmis gecmis en yegane doktor lardan biri tripli degil guler yuzlu bir doktordan cok abla anne arkadas kesinlik le tavsiyemdir...

U
Konum: Özel Safa Hastanesi Bağcılar

Sibel Ben ...Feride hanimi çok seviyorum cok ilgili hic kirbirli degil ben 19 yasindayken gitmiştim muayne icin doktordan cok bir anne gibi yaklaşti bana benim surekli sordugum sorulara gerek telefonla gerek yanındayken bikmadan cvp veriyordu Allah razi olsun Hamile kaldim ve dogumumada feride hnm girdi herseyinden cok memnunum herkeze tavsiye ediyorum Muķemmel %100 ilgili ve yardimsever ve hep pozitif sizi cok seviyorum feride hanim

Bende hamilelik boyunca Feride gittim ve çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim doğumu da kendisinde yaptım herşey için ona teşekkür ediyorum

P

36.haftam bitti ferude han.gidiyorum çok memnunum çok tatlı sempatik ve İlgili herşeyi detaylı bi şekilde anlayıyor.herkese tavsiye ediyorum.bu benim ilk dogumum Olacak normal.istiyorum ki şuan herşey normal.feride han.çok teşekkür ederim ilgisinden dolayı.

MORAL VE MOTİVASYON DESTEĞİNİN HASTASINA EN GÜZEL ŞEKİLDE VEREBİLEN YEGANE HEKİMLERDEN BİRİSİ...ÇOK BAŞARILI VE GÜLER YÜZLÜ.

ben feride mimaroglundan cok memnunum herseyi iyice anlatiyor herseyden onemlisi cok cana yakin ve guler yuzlu

slm.ben gurbet dokdorumdan çok memnun kaldım çünkü onu herşeyden önce benimsedim sonra kendimi teslim ettim.iki dogumumda onda gerçekleşti ve etrafımda ne kadar tanıgım kadınlar varsa feride hanıma götürdüm herkesten onun hakkında çok güzel şeyler duyuyorum ve çok memnun kalıyorum beni onlara karşı bahçup etmedigi için ve tekrar dokdoruma teşekkür ediyrum.ben dokdurumu manevi ablam olarak ilan ettim çünkü okadar yakın ve sıcak davranır herkese oyüzden feride ablamı çok seviyorum burdanda herkese tavsiyem onun üstüne kadın dogum dokdoru tanımıyorum.sayglarımla.