Rahim Filmi
Rahim Filmi
Sezeryan Doğum
Sezeryan Sonrası Normal Doğum
n....t
Feriha hanım 3 çocuğumunda doktorudur mükemmel bir hekim , her sorununuzu sabırla dinleyip sizi her konuda aydınlatır . Benim ilk oğlumu normal doğum 2. Bebeğimi mecburi sezeryn ve 3 . Bebeğimi normal doğum yaptırdı bana ve ben sezeyan sonrası normal doğum dan korksamda çok güzel motive etti . Hastalarını ailesi gibi görüp elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışır.
Kendisi inanılmaz ilgili, harika bir Hekim. Kendisine çok ama çok teşekkür ederiz.
Eşimin doğum sürecinde çok yardımcı oldu.
mü...z
Mükemmel doktorluğun yanında mükemmel bir insan hastasıyla iletişimi konuşması terapi gibi iyiki tanımışım keşke yakın olsaydım 3. Doğumumu yapsa ama karşı tarafta uzaktayım DR.Feriha hanım gibi doktora hiç rastlamadım kendisi bir tane benim için
ya...ç
Kendisi bir doktordan cok daha otesi. İyi ki yolumuz kesismis. Uzun ve ugrastirici bir surecti doktor secimi ama kendisini tanimamizdan sonra icimiz artik rahatti. Mukemmel bir insan, butun arkadaslarima gonul rahatligiyla tavsiye ediyorum.Kibirli yorumu hic yerinde olmamis, tanidigim en dogal insanlardan . Yine dogum yapmaya karar verirsem gidecegim adres net
Hasta
Kendisini bir tavsiye üzerine tanıdım ilk görüşmede güler yüzlü davrandı, fakat sormasında sürekli yoğunluk yasadıının stresini yansıttı gerek randevu almaya çalışırken gerek muayene esnasında. Cep telefonundan ilac sorduğumda iki gun yanıt alamadım okuduğu halde ve sekreterine haber ermeme rağmen. Sonrasında muayenemizde sağlık raporunda revize yapılmasını istediğimiz icin gelmeyin artık bana ben rapor fln veremem diye gidin başka hastaneye diye kovdu ki kendisine ne bir ısrarda bulunduk ne bir gergin konusma şirketimizin talep ettiği evragı istedik sadece. Genel mizacı üstten bakar sekilde....
gö...i
FERİHA hanımı bir arkadaş önerisiyle tanıdım.Kendisiyle tanıştığım ilk günden beri ailem ,arkadaşlarım ve herkesi güvenerek gözüm kapalı yönlendirebileceğim bir Kadın Doğum Doktorum oldu.Kesinlikle ticari kaygısı olmayan,işini severek yapan güler yüzlü tek amacı sizin iyi olmanız olan doktorum.Düzenli temiz ve ferah çalışma ortamı ulaşım kolaylığını da eklersek tavsiye etmemek için hiç bir sebep görmüyor ve gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.Allah razı olsun seni seviyoruz.
el...s
11 mart 2002 de oğlum UMURU kucağıma verdi ben kocaeli Gölcükten gittim gelldim kontrollerime i anilmaz bir doktor anlayışlı sevecen güven veren ve destekleyen bir insan ikinci çocuğum olamiyo şuan kendisini arayip sormustum 4 yıl önce hala hamilelik olmadı sebebsiz eğer gerçekleşirse yine Feriha Hanımla olacağım o gerçekten doğal ve samimi biri seni seviyoryz doktorumuz
em...u
Mükemmel bir doktor olmasının yanıda insani vasıflarıyla da saygımı ve sevgimi kazanmış müthiş insan. Batu nun annesi- Emine Pınar Birincioğlu
me...k
Feriha hanım la bir arkadasımın tavsiyesi ile tanıştım. Mükemmel bir dr tecrubesi insanlıgı detaycılıgı kelimelerle ifade edilemez. Hamileliğimde şeker im biraz yüksek cıktı aglamaya başladım Benimle birkte gözleri dolan bir doktor Zor bir dogum yaptım ama feriha hanım herzamanki gibi müthişti sancımın başlamasından dogumun bitmesine kadar hatta kendime gelene kadar yanımdaydı herkese tavsiye ederim ve ediyorum eşimde bende kendisini çok seviyoruz allah ona saglık versin
ra...m
En son yorum yazdığımda 3.çocuğum olursa yine Feriha Hnm demiştim ve Doktorum Süper Feriha Hnm ile beraber 3.Çocuğumu da doğum yaptım 03,12,2013 te. Allah'a şükür 3.doğumumu da çok rahat ve güvenilir bir şekilde tamamladık. Feriha Hnm işinin pirii bunu herkesin bilmesini isterim. Anne adayları gönül rahatlığıyla önce Allah'a sonra Feriha Hnm a kendilerini kayıtsız şartsız teslim edebilirler. Çok teşekkür ediyorum tekrar O'na hiç bir yardımını esirgemediği için ve Allah'a şükrediyorum bizi O'nunla karşılaştırdığı için. (No 4.çocuk :)
Feriha Uygur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feriha Uygur, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Feriha Uygur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG), Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Sonrası Normal Doğum, Ooferektomi.
Feriha Uygur adresi nerede?Feriha Uygur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mahir İz Cad. No:30/1 Altunizade İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feriha Uygur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feriha Uygur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Feriha Uygur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feriha Uygur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Feriha Uygur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feriha Uygur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Feriha Uygur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Feriha Uygur hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Feriha Uygur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Feriha Uygur hangi sigortaları kabul ediyor?Feriha Uygur tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları