Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Gaziler Cad.No:155 Yenişehir, Konak
Özel İzmir Hastanesi
Ferit beyle 11. Hafta gebelikte ikili tarama icin gittigimde tanistim. Karsilamasi, aciklamalari iyiydi. Pozitif enerjili biri kendisi. Odadan mutlu sekilde ciktik. Bizim icin tek sıkıntı bu haftada cinsiyet tahmini yapmasi oldu. Erkege benzetti ve 10 gun sonra tekrar gittigimizde yine erkege benziyor öngörüm o sekilde dedi. Suan 17 haftalik hamileyim bugun cinsiyeti net sekilde baska doktordan kiz olarak ogrendik. Ilk bebegimiz cinsiyeti onemli degil desek de bi yandanda erkek dedigi icin bizi heveslendirdigi icin bu sekilde adapte olmusuz. Suan biraz hayal kirikligi ile bosluga dusmus gibi olduk. Keske öngörülerıni kendilerine saklasalarmis.
fc...u
Ferit hocam gerçekten çok iyi bir doktor güler yüzlü işinde hiç bir detayı atlamayan ve hastasına anlayabileceği şekilde en ince ayrıntısına kadar durumunu anlatıp açıklığa kavuşturan gerçek bir doktor.Ben hamileligimi netleştirmek için gitmiştim ve ilgisine hayran kaldım.Keske İzmir de yaşıyor olsaydım hep Ferit hocama giderdim ama maalesef ki İzmir de yasamiyorum.Sadece 2 haftalık sürede kendisini tanıdım ve bebeğimin kalp atışlarını görüp yanından ayrildik.Cok teşekkür ederim hocam herşey icin.
pe...7
Eğer beni acil sezeryana almasaydı bebeğim ölücekti onun sayesinde ikimizde yaşıyoruz çok şükür devlet hastanesinden çıkıp ege şehire geldik yetişti hemen ameliyata aldılar
Merhabalar ben ferit bey e gelene kadar pröfesore deli gibi para odedim ve 2 gebeligim son buldu.sonra ferit bey e gelince anladimki onemli olan profesor olmak degil doktor olmak.hem guler yuzu hem tedavi hassasiyeti sayesinde 9 aylik hamileyim.cok kucuk bi detayda aylardir her gittigimde hic oturarak karsilamadi...tum anne adaylarina tavsiye ederim.
al...e
merhaba doktoruma bugün muayene oldum. eşim ısrarla özel hastaneye gitmemi istedi. ama ben Konak kadın Doğum hastanesini seviyorum ve oraya gittim. Ferit bey'e tesadüfen muayene oldum . doktor beyin bilgisi , sıcak kanlılığı ve tedavimle ilgili yönlendirmesinden çok memnun kaldım.güven veren bir doktor. kendisine teşekkür ederim.
Ferit Tuna isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ferit Tuna, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ferit Tuna tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu.
Ferit Tuna adresi nerede?Ferit Tuna şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziler Cad.No:155 Yenişehir Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ferit Tuna isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ferit Tuna online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ferit Tuna isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ferit Tuna bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ferit Tuna ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ferit Tuna hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ferit Tuna hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Urla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aliağa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (12)Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları