Yalı Mahallesi Sahil Yolu Sokak No:16, Maltepe
en...ı
Saygıdeğer hocamıza ben ve annem muayene olduktan sonra mide Yanmamız ekşimesi son buldu hocamız çok tecrübeli
se...n
Feyza hanım ismi gibi mükemmel bir insan rahatsızloğım ile ilgili şans eseri randevu aldım yapılan tetkinler sonucunda gelen cerrahi doktorlarını arayarak randevu aldığını ve bizzat beni arayarak genel cerrahi uzmani Ali Sürmeli oğluna yönlendiren bir insan yönlendirdiği Ali beyde aynı mükemmel bir insan her ikisinede saygılarımı sunarım
mu...ğ
sn:feyza gündüz hn eşim muzaffer okçuoğlunun doktoru 2 senedir tedavi görüyoruz çok çok değerli bir doktor .Puan olarak 100 üzerinden 100 veriyoruz.
go...e
hasta yoğunluğu olacak diye hastasindan tahlil kacirmaya calisan bir doktor değil. hastaya ne gerekliyse cekinmeden bunu hastaneden isteyen biri. sayesinde uzun zamandir kendisini reflü sanan ben, gsstritli olduğumu anladım. hastasina güven veren biri:
Feyza Dilber isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feyza Dilber, Gastroenteroloji.
Feyza Dilber adresi nerede?Feyza Dilber şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yalı Mahallesi Sahil Yolu Sokak No:16 Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feyza Dilber isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feyza Dilber online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Feyza Dilber isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feyza Dilber bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Feyza Dilber ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Feyza Dilber hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Feyza Dilber hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.