Emek Mahallesi Yenice Sokak No:7, Sancaktepe
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Emek Mahallesi Yenice Sokak No:7, Sancaktepe
Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Zorunlu hizmetimi 2017-2019 yılları arasında Artvin Şavşat Devlet Hastanesi’nde yaptım, bu dönemde aşı öncüleri için aşı kursuna, halk sağlığı genel müdürlüğü tarafından düzenlenen yoğun bakım kursuna katıldım, bebek dostu hastane olmak için seminerler düzenledim.
2019 yılında Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne atandım, hala burda görev almaktayım.
Bir yakınım sayesinde ulaştım kendisine, bebeğimin alerji uyku ve gaz problemleri nedeniyle. Tedavi sürecimiz gayet olumlu sonuçlarla ilgili bir şekilde sonuçlandı. Hala devam ediyoruz tabiki rutin kontrollerimize. Feyza hanımın ilgisi, yaklaşımı hakikaten bizi ve bebeğimizi etkileyen en önemli etkenlerdendir. Bu sebeple herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebiliriz.
s....
Feyza Hanım'dan çok memnunum. Kızım çoğu kez rahatsızlanıyordu. Ben alerjisi olduğunu bilmiyordum sayesinde kızım hastalıklarını geride bıraktı, toparladı. Kendisi bizi yakinen takip eden bir doktor. Biz kızıma Feyza Hanım dediğimizde yerinde hopluyor, doktorumuza gidelim mi diyor. Kendisinin ilgisi, konuşması, hastalarına karşı olan hassasiyetinden çok memnunuz.
ö.....
Çocuğum yemek yemiyordu ve farklı doktor tarafından lenf bezi enfeksiyonu teşhisi konulduğu için hem kontrol amaçlı hem de neden yemek yemediğini araştırmak için Feyza Hanım'a ilk kez farklı şehirden giderek muayene olduk. Kendisi gayet iyi ilgilenerek, gerekli tetkikleri istedi. Tetkiklerimizin sonucunda kansızlığı çıktı, diğer tahlilleri herhangi bir sorun yok. Feyza Hanım uygun gördüğü tedavileri yazdı.
g....
Feyza Hanım'a çocuk doktoru olarak 2 aylık oğlumu götürdüm. Kendisi oğlumun takibini sağlıyor. Feyza Hanım sevecen, güler yüzlü, ilgili, her sorduğumuz soruya cevap veren bir doktor. Ben memnunum. Kendisini annelere tavsiye edebilirim.
a....
Feyza Hanım çocuk hastalarıyla oldukça ilgili, sevecen ve çocuklara ılımlı yaklaşan bir doktor. Aileleri paniğe sevk etmeden, detaylı bilgileri paylaşıyor. Kendisini güvenle tavsiye ediyoruz. Feyza Hanım'a çocuğumun bebeklik döneminde rutin kontrolleri için gittik. Kendisinden aldığımız hizmetten memnun kaldık.
y....
Feyza Hanım çok özverili, bilgi birikimi çok iyi, sabırlı bir doktor. Kendisi hastalarına çok iyi zaman ayırıyor. Oğlumun kontrollerinde ve rahatsızlıklarında Feyza Hanım'a muayene oluyoruz.
g.....
Feyza Hanım kızımın doğduğundan beridir doktoru. Kızım şu anda 8 yaşında ve biz sürekli kendisine muayene oluyoruz. Kendisinden çok memnunuz. Kızım özellikle kendisini çok seviyor. Hasta olmadığı zamanlarda bile beni doktora götür diyor. Feyza Hanım ilgili, alakalı, her yönüyle güzel bir doktor.
Feyza Tuncel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feyza Tuncel, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Feyza Tuncel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu.
Feyza Tuncel adresi nerede?Feyza Tuncel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emek Mahallesi Yenice Sokak No:7 Sancaktepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feyza Tuncel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feyza Tuncel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Feyza Tuncel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feyza Tuncel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Feyza Tuncel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feyza Tuncel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Feyza Tuncel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Feyza Tuncel hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Feyza Tuncel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla