Aytar Cad.Başlık Sok.No:1 Nispetiye Mah. 1.Levent, Beşiktaş, İstanbul
İstanbul Özel Amerikan Hastanesi
Aytar Cad.Başlık Sok.No:1 Nispetiye Mah. 1.Levent, İstanbul
İstanbul Jinepol Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi
ze....
Kendisi 10 senelik doktorumdur. 2 doğumumu da kendisi sayesinde sıkıntısız bir şekilde yaptım. İlk doğumumda rahim ağzı kısalığından dolayı erken doğum riskli gebeliğim mevcuttu. Yakın takibi sayesinde 30. Haftaları görmemiz mucize diyen doktorların aksine 39. Haftada sağlıklı bir doğum gerçekleştirdim. Operatörlüğü, sezaryen doğumlarda fark yaratır. 2. Gün ağrısız sızısız ayağa kalkar hayatınıza devam edersiniz. Her zaman ulaşılabilirdir, her şeyi sorabilir,her şeyin cevabını anlayabileceğiniz gibi detaylı ve tane tane alabilirsiniz. Gerçekten mükemmel bir doktordur, hiçbir şeyi atlamaz bütün gebelik süreciniz sayesinde çok rahat geçer.
ay...m
Figen Hnm. 13 yıllık doktorum. Kendisine gitmeye başlayınca bir daha vazgeçmiyorsunuz zaten. Mesleki bilgisi ve güvenilirliği tartışılmaz bunun yanında psikolojik açıdan da varlığı ile sizi rahatlatan her sorunuzu usanmadan yanıtlayan ve en önemlisi telefonlarınızı asla yanıtsız bırakmayan mükemmel bir doktordur. İkiz kızlarımın doğum takibini de kendisi yaptı. Özellikle tehlikeye girmiş bebeğimi önce Allaha sonra kendisine borçluyum. Buradan tekrar teşekkürler. AYŞE ÖZLEM IRMAK.
s....k
Figen hanım benim 13 yıllık doktorum.Bilgisi yaklaşımı ve bakış açısı ile rahatlık veren , bütün tedirginliğinizi alan; tanıdığım en iyi hekim. Sadece meslek olarak değil insan olarakta mükemmel olduğunu düşünüyorum.Selen Şenbayrak
mi...r
Figen hanıma yaklasık 11 senedir gidiyorum kendisi cok derece ilgili ve sizi rahatlatan bir doktor.Konusunda uzman dilediginiz herseyi kendisine rahatlıkla sorabilirsiniz.
be...ç
Figen hanım harika bir doktor özellikle hem psikolojik olarak hemde bebeğiniz açısından sizi mükemmel rahatlatıyor.Kendisine çok güveniyorum ve gebeliğimde gittiğim tüm kontrollerime içim çok rahat ve huzurla gidiyorum.
fi...ç
Figen Hanım hayatınızda görebilececiğiniz en mükemmel doktordur.Usta bir operatördür.Ne zaman arasanız telefonun ucunda eğer ters giden birşeyler varsa da yanınızdadır.
be...a
dr figen ateşalpi neredeyse çocukluğumdan beri tanırım.şimdi 26 yaşındayım ve 10 haftalık hamileyim takibimi kendisi yapıyor. inşallah doğumu da o yaptıracak. doktoruma çok güveniyorum herkese öneririm.
ec...a
2008 yılında , oğluma 14 haftalık hamileyken tanıştık Dr. Figen Ateşalp ile. Öncesinde başka bir dr takip ediyordu hamileliğimi ve dr dan memnun kalmadığımız için Figen Ateşalp'e gittik. Sayesinde son derece moralli ve kolay bir hamilelik ile çok iyi bir doğum süreci geçirdim. Hamilelik sonrası takipleri ve her gittiğimde sorularıma aldığım yanıtla her zaman muaynehaneden iyi ayrıldım. Hem jinekolojik hastalık tedavisinde, hemde hamilelik takibi ve doğumda çok tavsiye ediyorum.
Figen Ateşalp isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Figen Ateşalp, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Figen Ateşalp tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Figen Ateşalp adresi nerede?Figen Ateşalp şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelbahçe Sok.No:20 Nişantaşı Teşvikiye İstanbul
- Aytar Cad.Başlık Sok.No:1 Nispetiye Mah. 1.Levent İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Figen Ateşalp isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Figen Ateşalp online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Figen Ateşalp isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Figen Ateşalp bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Figen Ateşalp ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Figen Ateşalp hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Figen Ateşalp hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları