İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi
Barbaros Mahallesi Veysi Paşa Sokak No : 14, Üsküdar

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Kasıklarda ağrı

Şiddetli regl ağrısı nedeniyle gitmiştim. çok ilgili ve bilgili oldugunu davranislarindan muayenesinden ve iletisimden oldukca hissettirdi. Sicacik guven veren iyi hissettiren bir doktor. Ben de kendisine saglik sihhat diliyorum.

Harika bir doktor. Rutin kontrol için gidiyorum. Her seferinde cok ilgili davraniyor. Isini severek ozenerek yapiyor. Ilac yazip yollamiyor tedavinin takibini gayet alakali yapiyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Böyle doktorlarin artmasi dileğiyle. .

Kesinlikle çok iyi bir doktor.. İşini severek yapıyor çok belli... Böyle işini seven , başarılı hekimlere her zaman ihtiyacımız var, gerekli saygı ve özeni gösterelim lütfen...

Kendisi bizim ilk çocuğumuzda müthiş yardımcı oldu, işini severek yapan bir kişi, bunu gülen yüzüne bakınca hemen anlayabiliyorsunuz. Şuan ikinci çocuğu düşünüyoruz kendisine ulaşmaya çalıştık Eren Hastanesinden ayrılmış uzun süre izini sürdüm, şuanda Üsküdar Devlet hastanesinde çalışıyor, aradım görüştüm her zaman ki güzel diyaloğu ile burada doğum birimi yok 7. aya kadar ben ilgilenirim daha sonra Zeynep Kamil yada özel bir hastaneye gitmelisiniz dedi. Kendisini herhangi bir özel hastane yada doğum birimi olan bir hastaneye başlamasını dört gözle bekliyoruz. Başarılarının devamını diliyorum.

Figen hanım çok iyi bir doktordu ancak doğuma yakın hastaneden ayrıldı yerini bulan olursa lütfen yazsın ona bir teşekkür borcumuz var inşallah tekrar görebiliz kendisni

Figen Hanım harika bir doktordur. Ancak kendisi Eren Tıp Merkezinden ayrılmış. Nasıl ulaşacağız ve durumumuz acil. Umarım yeniden kendisini bulabiliriz.

Profili düzenle veya yönet