Hastane Cad.Yörükselim Mah. No:32, Kahramanmaraş
g....s
Bu kutsal mesleği layığıyla yerine getiren hekimlerden. Kendisini Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'nde annemin mide tümörü ameliyatını gerçekleştirdikten sonra tanıdım. Ameliyat sonrası süreçte değerli vaktini ayırarak hiçbir sorumuzu yanıtsız bırakmadı, güler yüzüyle detaylı anlatımıyla bizleri kendisine hayran bıraktı. İyi iki varsınız Fikret Hoca ve sizin gibi hekimlerimiz.
du...u
Tek kelimeyle mükemmel bir doktor. Annemin hastaligi suresince bize olan ilgisi, guler yuzu, yaklasimi, anlayisi ve uygun gordugu tedaviler sayesinde annem sagligina kavustu. Ne kadar teşekkür etsek az.
ay...l
bana göre ülkemizin en iyi en ilgili dokturu onun hastasi oldugum icin sansliyim pansumanlarima kadar bizzat kendisi yapmistir.mesleğine sevgisi ve saygısından dolayı ayrıca tesekkur ederim.
Fikret Ezberci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fikret Ezberci, Genel Cerrahi.
Fikret Ezberci adresi nerede?Fikret Ezberci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Cad.Yörükselim Mah. No:32 Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fikret Ezberci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fikret Ezberci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fikret Ezberci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fikret Ezberci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fikret Ezberci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fikret Ezberci hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Fikret Ezberci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.