20'lik Diş Çekimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Diş Beyazlatma +13 daha fazla

Diş Dolgusu

Endodonti

Estetik Porselen

Üçyol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği

Dt. Fikri Onur Alpak 2011 yılında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi' nden mezun olmuş olup Üçyol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde hastalarına hizmet vermektedir.

Makaleler

Konum: Üçyol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Uzun süredir korkudan beklettiğim yatay 20'lik dişimi Onur bey'e çektirdim. Konumu ve kökün yapısı dolayısıyla zorlu bir diş olmasına rağmen Onur bey kısa sürede herhangi bir acı yaşatmadan dişimi çekti. Kendisine ve klinikte yer alan güler yüzlü bütün personele teşekkür ediyorum. Kalan işlemler içinde randevumu aldım, bundan sonra dişlerimle ilgili her sorunumda Üçyol Ağız ve diş sağlığı polikliniği tercih edeceğim.

Konum: Üçyol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Kızımın tavsiye ile gittim. Kaplama gerektiren bir dişim vardı. Önümüzdeki hafta için randevuleştik. Bu arada iki yıldır pandemi dolayısıyla yaptıramadığım diş temizliğimide yaptırdım. Onur bey bilgili, güler yüzlü harika bir hekim. Ekip ve ortam muhteşem. Pandemi şartlarında gözü kapalı gidilecek bir klinik.

Konum: Üçyol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Arkadaşimin tavsiyesi uzerine gittim.Bir diş cekimi üc kaplama diş yaptirdim.Son derece memnun kaldim.Benim gibi dişhekimi korkusu olan birinin dişlerini yapma zahmetine katlandiği icin tekrar cok teşekkur ederim.Kibar,anlayisli,sakin bir hekim.Herkese tavsiye ederim.Dişlerim cok estetik oldu.Dr umun ellerine sağlik.
Diger dislerimi de korkmadan yaptirabilecegim artik.

Konum: Üçyol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Dolgusu

Diş doktorum artık haftasonları çalışmadığı için yeni bir hekim arıyordum. Dolgum düşünce hem sitedeki iyi yorumlar hem de evime yakın bir poliklinik olduğu için Üçyol diş polikliniğini tercih ettim. Onur Bey'in rahatlatıcı yaklaşımı ve işlemleri açıklayarak yapması dişçi koltuğundaki gerginliğimi bir hayli azalttı. Yapılacak işlemden önce hemen dişin röntgenini çekmesi ve titiz çalışma şekli bundan sonra da güvenerek gitmemi sağlayacak. Pandemi dolayısıyla olan endişelerim de gerekli dezenfeksiyon ve hijyen kurallarına uymaları dolayısıyla bir nebze azaldı. Haftaya diştaşı temizliği için yine gideceğim.

Konum: Üçyol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği 20'lik Diş Çekimi

Geçen hafta diş çekimi için gittim gayet işinde başarılı olduğunu düşündüğüm bir hekimdi tavsiye ederim kapısını çalın derim

Konum: Üçyol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Kök Kanal Tedavisi

Nasıl memnun olmamki;bu zaman da hastasıyla güven ilişkisi sağlayabilen hekim sayısı çok az...ama saygıdeğer Onur bey bu dengeyi sağlayabilen nadir hekimlerimizden. seneler once ilk kanal tedavisi yaptırmaya karar verdiğimde gozlerimdeki korkuyu anlayabilmişti ki beni ilk önce yapılacak işleme motive edip güvenimi kazandi.Cok huzurlu bir sekilde kanal tedavimi yaptirdim...Iyi ki kendisi ailemizin dis hekimi olmuş...kendisine çok teşekkür ederim...

K

Kliniği evime yakın olduğundan ,temiz ve hijyenik olduğundan gittim.Daha önce farklı bir diş hekimi kanal tedavisi ve köprü yapılmıştı bunun ilgili diş ağrılarım vardı.Yapmış olduğu işlemlerden çok memnun kaldım.Ve daha sonrasında hep kendisini tercih ettim.Her zaman en sıkıntılı zamanlarımda hem tıbbi olarak, hemde kişisel olarak yardımcı oluyor.Onur Bey'den çok memnunun.5 yıldır hep beraber ailece hocamıza tedavi oluyoruz.Aile diş hekimimiz.Yakınlarıma 5 yıldır tavsiye ediyorum.Yönlendirdiğim yakınlarımda memnun. İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim.

Konum: Üçyol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği

Korkularim Onur hoca sayesinde son buldu ve cok mutluyum :) Dis cektirme konusunda o kadar cok korkuyodum ki yapilan iğneye nasil dayanicağim diye düşünürken asla duymadiğim iğne ve hissetmediğim 20 lik dis cekimi.İnanamadim hic mi duymaz insan hic mi hissetmez artik gülerek gidebileceğim diş doktoruna sahibim temizliği titizliği ve güler yüzlü calisma arkadaslariyla coooooook memnun kaldim tesekkurler Fikri Onur Alpak

Tanıdığım en güler yüzlü doktor ve yaptığı her aşamayı istediğiniz ayrıntıya kadar anlatan ki bu yüzden ona olan güveninizi bir kat daha arttıran Onur beye ne kadar teşekkür etsem az. İmplant yaptırmak korkutucu gelirdi bana, sayesinde ne korktum ne de acı, ağrı vs duydum. Şu an da içten bir şekilde çekinmeden gülümseyebiliyorum. Asistanları, çalışanları da dahil olmak üzere çok güzel bir ekiple karşılayıp ilgilerini de hiçbir zaman düşürmezler, iyi ki varlar.

Arkadaşımın tavsiyesiyle üstü kırılmış azı dişimi çektirmeye gittim. öncesinde kanallı olan ve sorun yaşadığım dişin üstü kırılınca bu dişten daha hayır gelmez çektirip implant yaptırayım diye düşünmüştüm ancak Onur bey kurtarabileceğini söyledi. Eski kanal tedavimini tekrar yaptı. daha önce bulunamayan bir sinir kanalı daha buldu. sonrasında kökün içine vida ve üstüne porselen yaptı. devamında da anneme 6 tane implant yaptırdık. mesleğine aşık ve çok hoş sohbet bir hekim. bir kere giden başka bir hekime gidemez.