Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon
Sancak Mahallesi, Sevenler Sokak No: 4, Selçuklu • Harita
Özel Fizikon Tıp Merkezi
Biruni Üniversite Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji, Metabolik cerrahi Daha fazlaBeşyol Mahallesi Eski Londra Asfaltı No:10 Küçükçekmece, Küçükçekmece • Harita
Biruni Üniversite Hastanesi
Uğur Mumcu Mahallesi 1249 Sokak No:11, Menemen • Harita
Menemen İlçe Devlet Hastanesi
Özel Aritmi İnegöl Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaSüleymaniye Mah. İstiklal Cad. No: 189, İnegöl • Harita
Özel Aritmi İnegöl Hastanesi
MMT Amerikan Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji Daha fazlaTepebaşı Mah. Yüksek Sok. No: 3/A, Şahinbey • Harita
MMT Amerikan Hastanesi
Özel Yaman Cerrahi Tıp Merkezi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi
, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji Daha fazlaHürriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No:45, Bağcılar • Harita
Özel Yaman Cerrahi Tıp Merkezi
Üniversiteler Mahallesi Ekim Sokak No:1, Ankara • Harita
Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Özel Lokman Hekim Hayat Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaSerhat Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi No:58, Van • Harita
Özel Lokman Hekim Hayat Hastanesi
Kocaeli Romatem Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi
Ankara • Harita
ÖZEL DEVAPARK TIP MERKEZİ
Acıbadem Adana Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaDöşeme Mah. Cumhuriyet Cad.No:66, Seyhan • Harita
Acıbadem Adana Hastanesi
Paşaalanı Mahallesi Dereboyu Caddesi No:20-22, Balıkesir • Harita