Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon
Kayseri Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Halk sağlığı, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaSanayi Mahallesi Atatürk Bulvarı No:78, Kocasinan • Harita
Kayseri Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Eskişehir Devlet Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Fizyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaYenidoğan Mahallesi Şehit Serkan Özaydın Sokak No:1, Odunpazarı • Harita
Eskişehir Devlet Hastanesi
Memorial Ankara Hastanesi
, Gastroenteroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaBalgat Mahallesi Mevlana Bulvarı 1422.Sokak No:4, Çankaya • Harita
Memorial Ankara Hastanesi
İstanbul Bayrampaşa Devlet Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaİsmetpaşa Cad.Kenar Sok.No:20 Sağmalcılar, Bayrampaşa • Harita
İstanbul Bayrampaşa Devlet Hastanesi
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Psikiyatri, Pedagoji Daha fazlaGüney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1, Konak • Harita
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Hastane Caddesi Kenarcık Sok No:10, Kocasinan • Harita
Özel Dünyam Hastanesi
Muğla Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaKötekli Mahallesi Aydın Muğla Yolu No:48, Muğla • Harita
Muğla Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Uzm. Dr. Hürsen Alpay Özlü
Bağlarbaşı Mahallesi Bağdat Caddesi No: 475, Maltepe • Harita
Özel Maltepe Bölge Hastanesi
Uzm. Dr. tuba Polat
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
Gevhernesibe Mahallesi gür sok. no:10 d.no:71 TEKDEN hastanesi yani, Kayseri • Harita
UZM. DR. NURAY YÜCEL POLAT MUAYENEHANESİ
Ankara Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Güzelbahçe Sok.No:20 Nişantaşı Teşvikiye, İstanbul • Harita
İstanbul Özel Amerikan Hastanesi
Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaGaziosmanpaşa Mahallesi 209. Sokak No:26, Balıkesir • Harita
Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi
Kemal Öz Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No:139, Uşak • Harita
Özel Öztan Hastanesi
Düzce Atatürk Devlet Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaAziziye Mahallesi Şehit Ramazan Gel Caddesi No:7, Düzce • Harita
Düzce Atatürk Devlet Hastanesi
İstanbul Fizik Tedavi Uzmanları