İstanbul bölgesinde Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Beylikdüzü Cad. No:3, Beylikdüzü • Harita
Medicana Ataşehir Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Dil ve konuşma terapisi, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları) Daha fazlaKüçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cd. No:24, Ataşehir • Harita
Medicana Ataşehir Hastanesi
Medicana Beylikdüzü International İstanbul
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji Daha fazlaBeylikdüzü Cad. No:3, Beylikdüzü • Harita
Medistate Kavacık Hastanesi
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaRüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz • Harita
Medistate Kavacık Hastanesi
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1 bağcılar, İstanbul • Harita
İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi
Medicana Ataköy
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaAtaköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z, Bakırköy • Harita
Medicana Ataköy
Biruni Üniversite Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji, Metabolik cerrahi Daha fazlaBeşyol Mahallesi Eski Londra Asfaltı No:10 Küçükçekmece, Küçükçekmece • Harita
Biruni Üniversite Hastanesi
Özel Esencan Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji Daha fazlaBağlarçeşme Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı No:18, Esenyurt • Harita
Özel Esencan Hastanesi
Uzm. Dr. Rıza Azeri
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
Ahmet Adnan Saygun Cad. Canan Sok. No:5 Ulus, Beşiktaş • Harita
Liv Hospital Ulus
Acıbadem International Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaİstanbul Caddesi No:82 Yeşilköy, İstanbul • Harita
Acıbadem International Hastanesi
Özel Büyükçekmece Kolan Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaFatih Mahallesi Fedakar Sokak No:3, Büyükçekmece • Harita
Özel Büyükçekmece Kolan Hastanesi
Acıbadem Dr. Şinasi Can (Kadıköy) Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaAcıbadem Cad.Tekin Sok.No:8, Kadıköy • Harita
Acıbadem Dr. Şinasi Can (Kadıköy) Hastanesi
Memorial Şişli Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaKaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli • Harita
Memorial Şişli Hastanesi
Memorial Ataşehir Hastanesi
, Gastroenteroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaVedat Günyol Cd. No:30 Küçükbakkalköy, Ataşehir • Harita
Memorial Ataşehir Hastanesi
Acıbadem Maslak Hastanesi
, Gastroenteroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaBüyükdere Cad.No:40 Maslak, Sarıyer • Harita
Acıbadem Maslak Hastanesi
Acıbadem Bakırköy Hastanesi
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazlaZeytinlik, Halit Ziya Uşaklıgil Cd. No: 1, Bakırköy • Harita
Acıbadem Bakırköy Hastanesi
Acıbadem Taksim Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Metabolik cerrahi Daha fazlaİnönü Mahallesi Nizamiye Caddesi No:1/9, Şişli • Harita
Acıbadem Taksim Hastanesi
Okan Üniversitesi Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Acil tıp Daha fazlaİçmeler Mahallesi Aydemir Sokak No:2, Tuzla • Harita
Okan Üniversitesi Hastanesi
İstanbul bölgesinde Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu kabul eden Ürologlar
İstanbul bölgesinde Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu kabul eden Kardiyologlar
İstanbul bölgesinde Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu kabul eden Nörologlar
İstanbul bölgesinde Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu kabul eden Alerji Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu kabul eden Dermatologlar
İstanbul bölgesinde Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İstanbul bölgesinde Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu kabul eden Göz Doktorları
İstanbul bölgesinde Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu kabul eden Algoloji Doktorları
İstanbul bölgesinde Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu kabul eden Ozon Terapi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu kabul eden Çocuk Hematologları