Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Z
ze...m
Telefon numarası doğrulandı
Fulya hoca benim hayatımı değiştiren hastalığımın altında yatan asıl hastalığın bulunmasına neden olan,ilgili,her zaman çok yönlü,muayenesi kusursuz,tedavimde beni çok rahatlatan bence en önemlisi çok güvendiğim harika bir insan ve doktordur.
O
oz...n
Telefon numarası doğrulandı
doktoruma uyguladığı tedavi ve göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim.mesleği konusunda gayet bilgili hastayı takip eden ve sorunun kaynağını araştırıp çözüme ulaştıran saygı değer bir hocadıt.teşekkürlerimi sunarım
du...u
Telefon numarası doğrulandı
işinde iyi olduguna inanıyorum fakat bilgilendirme yetersisiz
Fulya Günşar Eriş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fulya Günşar Eriş, Gastroenteroloji.
Fulya Günşar Eriş adresi nerede?Fulya Günşar Eriş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi Bornova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fulya Günşar Eriş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fulya Günşar Eriş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fulya Günşar Eriş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fulya Günşar Eriş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fulya Günşar Eriş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fulya Günşar Eriş hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Fulya Günşar Eriş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bornova civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar