ç.....
Doğumdan sonra ilk kontrolümüzü Füsun Hanım’a yaptırdık. 5 günlük bebek ile hastanede zaman geçirirken dakikalar ile yarıştığımız için sıra beklememiş olmamız bir avantajdı. Fakat ilgisiz tavrı hoşumuza gitmedi ve bir sonraki kontrole başka bir doktor tercih ettik. İnsanız, bir günümüz diğerine uymayabilir ancak söz konusu bebeğimiz olunca daha ilgi ve alaka bekliyor insan.
de...5
Hocamıza çocuğumuzu izimitte götürüyorduk çok memnun kaldık.ilgi ve alakasından.doğru tehşisleri sayesinde çocuğumuz birçok hastalıklarına zamanında doğru müdahale ettmiştir.önemli bir sorun olunca sakarya konak hastanesine başlamış oraya gidiyoruz.teşekürler hocama
be...k
Kizim dogdugu gunden bu yana fusun hamina goturmekteyim ve hem bir hekim olarak hemde gercekten insan olarak begendigim ve tavsiye edebilecegim bir doktor.. A dan Z ye hersekilde muayeneyi ilgiyi alakayi gosterdigi icin tesekkur ederim..
ca...n
Tavsiye üzerine oğlumu götürdüm. Memnun kaldım.
ay...n
Pozitif , ilgili ve her zaman değişmeyen ifadesini koruyan başarılı bir çocuk doktoru. Füsun hanımı Gölcükte ve civarında oturan herkese tavsiye ederim.
bu...ç
Üzülerek yazıyorum ki kızım şu anda 3 yaşında ve doğduktan sonra ki ilk muayenesinden bu zamana kadar hiç aksatmadan her ay rütin muayeneye götürdüğüm halde doktor hanıma yerinden kalkıp kızımın boyunu ölçmek zor geldi tabikide günde kaç kişiyle uğraşıyordur ama bu mesleğide seçtiğine göre her şeye hazırlıklı olması gerektiğini düşünüyorum.Çok üzüldüm yaptığı hareket ve davranışına artık başka doktor buldum ve çok da iyi kendisine hiç yakışmayan bu davranışla bence çok hasatasını kaybeder bilgisine.
Füsun Çelikkol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Füsun Çelikkol, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Füsun Çelikkol adresi nerede?Füsun Çelikkol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu No: 22-24 Başiskele
Adresine gitmek zorunda kalmadan Füsun Çelikkol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Füsun Çelikkol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Füsun Çelikkol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Füsun Çelikkol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Füsun Çelikkol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Füsun Çelikkol hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Füsun Çelikkol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yalova Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (7)Başiskele bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Başiskele bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Başiskele bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Başiskele bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Başiskele bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Başiskele bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Başiskele bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Başiskele bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Başiskele bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Başiskele bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Başiskele bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Başiskele bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla