Göğüs Cerrahisi Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Timektomi
Uyku Laboratuvarı (CPAP)
Özel Akademi Hastanesi
Video Torakoskopik Cerrahi (VATS)
ş....
Doktorumdan memnunum. Akciğer enfeksiyonu geçirmiştim kitle vardı onun için hastaneye yattığımda kendisi ilgilendi. Kendisi çok ilgiliydi. Pazar günü bile beni kontrol etmek için geldi. Galbinur Bey hizmeti, her şeyi, tedavisiyle mükemmel bir doktor onun için çok memnunum.
b....
Galbinur Bey güler yüzlü, ilgili yeteri kadar fazlasıyla bilgilendirme yaparak hastasına hassas davranmaktadır. Babamın göğüs kafesinde kırık olduğu için muayene olduk. Takip ve kontrolleri sağlandı. Kendisinden aldığımız hizmetten memnun kaldık.
l.....
1 sene öncesinde Galbinur Hocaya ameliyat oldum. Kendisinden çok memnun kaldım. Galbinur Hoca işini güzel, düzgün yapan, çok başarılı bir hoca. Akciğerimin zarı yırtılmıştı farklı bir kurumda ameliyat oldum bir daha yırtıldı tavsiye üzerine kendisine gittiğimde çok iyi bir doktor olduğunu anladım. Galbinur Hoca akciğer zatı yırtılmam için ameliyatımı gerçekleştirdi. Gerçekten memnun kaldım. Kendisi gibi bir doktor görmedim. Çok iyi niyetli bir doktor, eli de çok iyi. Farklı bir kurumda ameliyat olduğumda beni mahvettiler, şikayetçide olup dava açtım. Galbinur Hocanın yanına gittiğimde ona rağmen iyi oldum.
i̇....
Ben kendisinden memnunum.Benim akciğerimde tümör vardı, kendisi diren taktı ve boşaltma yaptı.Tedavimi takip etti.Düzgün, güleryüzlü bir doktor.Tedavimiz olumlu sonuçlandı.Kendisi özel numarasını da paylaştı.Her zaman ulaşabiliyordum, hastalara tavsiye ederim.İyi ve işini severek yapan bir insan.
Ben tamamen tesadüfen kendisiyle tanıştım hastalığımdan dolayı.Davranışıyla, bizimle ilgilenmesiyle memnunum. Yoğun bakımda ilk gözümü açtığımda kendisini görmem ayrı bir duygu yaşattı. 2.ameliyatımda çok yanımdaydı.Ben akciğer ameliyatı oldum.Galbinur hoca girdi iki sefer.Ameliyat sonrası da iletişimi çok güzeldi.Allah razı olsun, çok memnun kaldım.Devamlı görüşüyoruz.Birşey olduğu zaman arıyoruz çekinmeden.Cevap veriyor.Sevecen,çok iyiler.İyi ki varlar.Çok özel biri kendisi.
Galbinur Abdullayev isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Galbinur Abdullayev, Göğüs Cerrahisi. Size Galbinur Abdullayev tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göğüs Cerrahisi Randevusu, Akciğer Cerrahisi, Akciğer Ve Plevra Biyopsisi, Akciğer Biyopsisi, Mediastinal Tümör Rezeksiyonu, Bronkoskopi, Anterior Mediastinotomi, Timektomi, Plevral Sıvı Aspirasyonu, Preoperatif Değerlendirme.
Galbinur Abdullayev adresi nerede?Galbinur Abdullayev şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu No: 22-24 Başiskele
Adresine gitmek zorunda kalmadan Galbinur Abdullayev isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Galbinur Abdullayev online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Galbinur Abdullayev isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Galbinur Abdullayev, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Galbinur Abdullayev hangi dilleri konuşuyor?Galbinur Abdullayev ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Galbinur Abdullayev isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Galbinur Abdullayev bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Galbinur Abdullayev ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Galbinur Abdullayev hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Galbinur Abdullayev hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Galbinur Abdullayev hangi sigortaları kabul ediyor?Galbinur Abdullayev tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.