Gazi Paşa Mahallesi Baraj Caddesi No:7, Seyhan
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
ab...k
Eşimin doğuma alındığından hemen sonra bebeğimizde özofagusatrezisi olduğunu öğrendik galip bey bebeğimizin ameliyatını kabul etti.Doğumdan iki gün sonra ameliyata alındı.şükürler olsun ameliyat beklenilenden çok daha iyi geçti. Ameliyat öncesi ve sonrası galip hocamın net ve kesin konuşmaları bizleri daha fazla ümitlendirdi ve güçlendirdi. Bebeğimiz şu an sekizinci ayına giricek nur topu gibi sağlıklı bu hastalıktan bir eser kalmadı. Kontrollerimizi halen galip hocamız ile devam ediyoruz. Rabbim başarılı doktorlarımızın sayısını arttırsın.
h....e
Doğumda özofagus atrezisi teşhisi konulan bebeğimin doktoru kendisi. Ameliyat süreci ve sonrasında bilgisi ve ilgisi ile bizleri çok mutlu etti. Doktorumuzdan çok memnunuz Allah razı olsun
bu....
İkiz bebeklerimizden birinde dil bağı vardı. Ufak bir müdahale olsa da Galib hoca ve hemşiresinin sakinliği 40 günlük taze anne baba endişesine ilaç olmuştu.
6 aylık olduklarında sünnet operasyonu için Galib hocayla yeniden bir araya geldik. Süreç ile ilgili söyledikleri, başımıza gelebilecek şeyler, geçireceği evreler vs. birebir yaşandı. İnanıyorum ki travmatize olmadan süreci hallettik.
Hocamız gerek ofisinde, gerek sosyal medya aracılığı ile danıştığımız her konuda vaktini ayırmış, bizi süreç ile ilgili yönlendirdi. Ayağına taş değmesin, eline emeğine ekibine sağlık.
re...
Bebeğimizin amaliyat olduğu o dönemde psikolojik olarak çok zor bir süreç geçirdik. Galib Hocama bebeğimizin durumunu gün be gün sorduk, yüzyüze, telefonla. Bize ayrıntısına kadar bıkmadan sabırla anlattı ve tedavisinde önemli rol oynadı. Bebeğimiz şimdi çoook iyi. Hocam iyi ki varsınız (Mavera Nehir'in Babası)
ye...t
Adana Başkent hastanesinde Galib bey ile kızımın göbeğindeki bir enfeksiyon nedeni ile tanıştık, ufak bir müdahale sonrasında birebir iletişimde olduk. Güler yüzlü, sevecen, dikkatli, detaycı, işinin ehli bir çocuk cerrahisi.
Galib Bairamovi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Galib Bairamovi, Çocuk Cerrahisi.
Galib Bairamovi adresi nerede?Galib Bairamovi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazi Paşa Mahallesi Baraj Caddesi No:7 Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Galib Bairamovi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Galib Bairamovi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Galib Bairamovi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Galib Bairamovi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Galib Bairamovi hangi dilleri konuşuyor?Galib Bairamovi ile Almanca, Rusça, Azerice, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Galib Bairamovi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Galib Bairamovi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Galib Bairamovi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Galib Bairamovi hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Galib Bairamovi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Galib Bairamovi hangi sigortaları kabul ediyor?Galib Bairamovi, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Galib Bairamovi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Seyhan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Seyhan bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Seyhan bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Seyhan bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Seyhan bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Cerrahları
Seyhan bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Seyhan bölgesinde Fiba Emeklilik kabul eden Çocuk Cerrahları
Seyhan bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları