gi....
En tatlı plastik cerrahdır kendileri... Harika bir burun yaptı bana... Süper ilgili... Bence sihirli güçleri de olabilir ameliyat sonrası bir tane bile ağrı kesici içmedim sıfır ağrı Bir Zamanlar nefret ettiğim burnumdan Gamze Hnm sayesinde aşk yaşıyorum
er...n
Selam. Ben Tamamen Cesaretimi Toplayıp Ameliyat Olmaya Karar Vermişken. Gamze Hanım'ın Hastahaneden Ayrıldığını Duydum. Daha Önce Korkularım Vardı Ama Ameliyat olan Tanıdıklarımı Görünce Bende Karar Verdim Ama Ne Yazık Ki Ayrılmışsınız :( Nereye Gittiğinizi De Bilmiyorlarmış. Öğrenebilirsem. Yada Nerede Olduğunuzu Bilirsem Belki Gelebileceğim Bir Yerdir. En Hasretle Bekleneninden :)
ri...k
Yarın Gamze BEKTAŞ hocama burun ameliyatı olacağım. çok heyecanlıyım. Ama hocanın asaletli duruşu ve soğukkanlılığı beni rahatlatıyor. Çok merak ediyorum. acaba nasıl olacak. yaklaşık 1 ay sonra yine yorumlayacağım inşallah. Gamze hocama başarılar dilerim. İnşallah umduğum gibi olur.
ci...ç
hocam çok başarılısınız basarılarınızın devamını dilerim
Gamze Bektaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamze Bektaş, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Gamze Bektaş adresi nerede?Gamze Bektaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Harbiye Mh. Kadırgalar Caddesi. No:8 Açık Hava Apt Kat:5 D.16 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamze Bektaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gamze Bektaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gamze Bektaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamze Bektaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gamze Bektaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gamze Bektaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Gamze Bektaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra