Ertuğrul Gazi Mah. Yunus Emre Cad. No: 76 Haliliye, Haliliye, Şanlıurfa
Karotis Ultrasonu
Mezoterapi
PRP
by...2
Bende huzursuz ayak sendromu teşhisi koymuş ve o günden beri rahatım ve rahat uyku uyuyorum. Kendisine teşekkür ediyorum. Yarında muayenesi ne gitcem.
mu...t
pınar hocam benim 24 yıldır aradıgım ve belki işte bu dediğim doktorlarımızdan birisidir.onun tecrübe ve bilgilerinden yola cıktım ve simdi önce rabbimin sonra kendisinin öğrendikleri ile suan cok iyiyim.bugunlerde tekrar ziyaret etmek istiyorum fakat bulamıyorum
Gamze Pınar Parmaksız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamze Pınar Parmaksız, Nöroloji. Size Gamze Pınar Parmaksız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nöroloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Botoks, PRP, Mezoterapi, Karotis Ultrasonu.
Gamze Pınar Parmaksız adresi nerede?Gamze Pınar Parmaksız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ertuğrul Gazi Mah. Yunus Emre Cad. No: 76 Haliliye Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamze Pınar Parmaksız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gamze Pınar Parmaksız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gamze Pınar Parmaksız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gamze Pınar Parmaksız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gamze Pınar Parmaksız hangi dilleri konuşuyor?Gamze Pınar Parmaksız ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gamze Pınar Parmaksız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamze Pınar Parmaksız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gamze Pınar Parmaksız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gamze Pınar Parmaksız hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Gamze Pınar Parmaksız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gamze Pınar Parmaksız hangi sigortaları kabul ediyor?Gamze Pınar Parmaksız, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Gamze Pınar Parmaksız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Şanlıurfa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Şanlıurfa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar
Şanlıurfa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Nörologlar
Şanlıurfa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Nörologlar
Şanlıurfa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Nörologlar
Şanlıurfa bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Nörologlar
Şanlıurfa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Nörologlar
Şanlıurfa bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Nörologlar
Şanlıurfa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Nörologlar
Şanlıurfa bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Nörologlar
Şanlıurfa bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Nörologlar
Şanlıurfa bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Nörologlar