Gastroenteroloji

• Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul Harita

İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi

• Özel Kayseri Tekden Hastanesi

Gastroenteroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen Daha fazla

Gevher Nesibe Mahallesi Gür Sokak No : 4, Kocasinan Harita

Özel Kayseri Tekden Hastanesi

• Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Gastroenteroloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Fizyoloji, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazla

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik Harita

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Şehir Merkezi, İstanbul Harita

Medipol pendik

• İstanbul Harita

Medipol Mega Üniversite Hastanesi TEM Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1 Bağcılar, İstanbul

Doktor Muayehanesi

• Özel Çamlık Tıp Merkezi

Gastroenteroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazla

Çamlık Mah. Çiğdem Sok. No:1 Çekmeköy, İstanbul Harita

Özel Çamlık Tıp Merkezi

• Bahçelievler Mahallesi Çamlık Caddesi No:2, Çorum Harita

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Özel Ankara Uzmanlar Tıp Merkezi

Gastroenteroloji, İç hastalıkları, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji Daha fazla

Gmk Bulvarı Ş. Daniş Tunalıgil Sokak 3/1 Demirtepe, Ankara Harita

• Sırakapılar, 495. Sk. No:27, Denizli Harita

Denizli Özel Egekent Hastanesi

• Bezmialem International Clinic

Gastroenteroloji, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Nefroloji

, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Algoloji, Spor hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazla

Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi), Fatih Harita

Bezmialem International Clinic