Uzmanlık eğitimi süresince Zürih Üniversitesi’nde Mikrocerrahi eğitimi ve Viyana Tıp Fakültesi’nde Kas İskelet Tümör Cerrahisi ile ilgili çalışmalarda bulundu. 2012-2014 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri’nde Dünya’nın önde gelen Tıp Fakültelerinden olan “Johns Hopkins Üniversitesi” Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı “Omuz ve Spor Cerrahisi” kliniğinde araştırmacı doktor olarak çalıştı ve bu süre içerisinde önemli araştırmalar ve projeler yaptı.
Dr. Huri’nin ABD, Avrupa, Japonya ve Türkiye’de aldığı “Bone Plate” başlıklı 4 patenti ve “Cerrahi Klavuz” isimli 1 adet patent başvurusu bulunuyor. Bu patentleri “International Federation of Inventors' Associations (IFIA)” ve “Istanbul International Inventions Fair - ISIF'16” kongrelerinden “En İyi Akademik Buluş” ve “ En İyi Patent” ödüllerini aldı. Dr. Huri 2018 yılında Dünya’nın en prestijli “Ortopedi ve Travmatoloji Birliği olan Amerika Ortopedi Akademisi” (American Academy of Orthopaedics Surgeon) 2018 yılı Uluslararası Genç Cerrah bursuna layık görülmüş ve “Stanford Universitesi”nde davetli öğretim üyesi olma hakkının kazandı.
Kemik boyunu günde 1 milimetre ve toplamda 4 santimetreye kadar uzatan icadı ile uluslararası patent alarak adını tıp literatürüne yazdıran Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Gazi Huri, dünyada ortopediye yön veren cerrahların yer aldığı ABJS’ye üye seçildi. 2018 yılında Türkiye Bilimler Akademisi Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı (TUBA-GEBIP) ödülüne layık görülmüştür.
Uluslararası yayınlanmış omuz ve spor cerrahisi ile ilgili cok sayida makalesi, araştırması ve 2 kitabi vardır.
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Total Diz Ameliyatı
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
m....s
Salmonella enfeksiyonundan dolayı yattığım Hacettepe hastanesinde Sol el bileğimde oluşan Kemik Erezyonundan dolayı sol el parmaklarımı kullanamaz duruma gelmiştim.
Allah razı olsun Gazi Hocamın sol el bileğime yapmış olduğu bir platın sayesinde sol elimi de rahatlıkla kullanıyorum..
Kendisi çok iyi bir doktordur..
Gazi hoca her şeyden önce iyi bir insan. Bu benim için çok kıymetli. Mesleki hayatında yüzlerce kez benzer vakalarla karşılaşmış olsa bile, sizin vakanızla sizinle empati yaparak yani sizin korkularınızı, endişelerini anlayarak ilgileniyor. 19 Temmuz günü sol ayak bileğimi kırdım. Bileğimde tam 3 kırık, bir de çıkık olduğunu sonradan öğrendim. Mersin Silifke’de yaşadığım talihsiz olay sonrası bu kırığın bir insanın başına gelebilecek en kötü kırık olduğunu, kalıcı hasar olacağını ve sakat kalabileceğimi söylendi. Adeta dünya başıma yıkıldı. Gazi hocayı tanıyordum hemen radyolojik tetkik sonuçlarını kendisine ulaştırdım. Telefonla konuştuğumuzda yapılan ilk müdahalede sıkıntı olduğunu anladı. Yönlendirmesiyle hemen Ankara’ya ulaştım, doğru ilk müdahale yapıldı. Gazi hoca tatilini yarıda keserek Ankara’ya geldi, beni muayene ederek ameliyatı planladı. Sonrasında ödemin geçmesini bekledik. Kısa sürede ödem geçti ve 29 Temmuz günü Güven Hastanesinde Gazi hocam yaklaşık 2,5 saat süren başarılı bir ameliyata imza attı. Ameliyat sonrası görüş sorduğum uzmanlar filmi görünce 2 mi, 3 mü ameliyat olduğumu sordu. Ben bir kez dediğimde inanamadılar, ameliyat 7-8 saat mi sürdü dediler. Zorlu, herkesin üstesinden kalkamayacağı bir ameliyatı tek seferde başarıyla tamamlayan, bütün süreç boyunca yanımda olup sürekli takip eden, doğru zamanda doğru fizyoterapi uzmanıyla çalışma başlatan Gazi Huri hocama ne kadar teşekkür etsem az. Hocam iyi ki varsınız.
nu...
Diz ağrılarımın çaresizlik hissine ulaştığı bir dönemde bulmuştum Gazi hocayı. O güne kadar birçok tedavi yöntemi denemiş olmama rağmen kaybolmuş ve kaygılı halim bir türlü geçmiyordu taa ki hocamızın kliniğine gelene kadar.Detaylı açıklamaları,bilgilendirici yaklaşımı ve rahatlatan gülümsemesiyle güvende hissederek klinikten ayrıldım.
Diz ağrısıyla gidersiniz dizin tüm anatomisini, yapacağı müdahaleyi, istediği tetkiklerin sebebine kadar derinlemesine bilgilendirir hastanın kafasında soru işareti bırakmadan rahat ve huzurlu ayrılması için ciddi bir çaba gösterir.
Bilgisinin kalitesi hem işine hem kişiliğine yansımış eşsiz bir hekim.Bu kalite ise bir hastanın en temel beklentisi olan ''güven'' ihtiyacını sonuna kadar karşılıyor.
Eğriyi-doğruyu ayırt edebilen, doğrunun peşinden giden, sıradan insanlardan daha derin bilgiye sahip olan, bilgisi ile iş görebilen ve sadece kendisine öğretilmiş bilgiyle sınırlı kalmayan.. dahası karşısında oturan hastanın bir ''insan'' olduğu ferasetini geliştirmiş hem mesleki hem de kişisel anlamda donanımlı kişi şeklindeki anlamları barındıran ''hekim'' kelimesinin yaşayan örneği Gazi hoca :))
Kendisine yapılmasını istemediği bir müdahaleyi hastalarına yapmaktan imtina eden, hastanın haliyetini can kulağıyla dinleyen, patolojiyi bilmenin tek başına yeterli olmayacağını savunan ve hastanın halini anlamanın en az tanı ve müdahale kadar önemli olduğunu hissettiren; karakterine, duruşuna, bilgisine, tecrübesine hayran olduğum benim küçük dünyamın en iyi ''hekimi''dir kendisi.Yani bence dünyanın en iyi hekimi :))
m....c
Sol diz açılmama problemiyle10 haziranda mr görüntüm ile hocama gittim güleryüzle ve ilgiyle karşıladı. Menisküs yırtığı olduğunu söyledi ve ameliyat gerektiğini söyledi. 15 haziranda ameliyatımı oldum ve başarılı bi ameliyatın ardından fizik tedavi ile destekleyerek dizimi 45 gün gibi kısa bi sürede normale döndürebildik. 2 Ağustos itibariyle işime geri dönebildim ve normalleşmeye başladık. Menisküs de cerrah faktörü çok önemli diye söylendi bu yüzden iyiki Gazi hocama ameliyat olmuşum diyorum. Teşekkürler.
k....b
Diz ağrısı şikayeti nedeniyle Doç.Dr.Gazi Huri hocama muayene olmak İçin gittim. Beni Güleryüzle ve sıcakkanlı karşıladı. Şikayetimi dinleyerek şikayetime neden olan rahatsızlığın ön çapraz bağ kopukluğundan olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ameliyatımı başarıyla gerçekleştiren işinin ehli olan ve beni çok kısa sürede ayağa kaldıran hocama gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim. Hocama ve ekibine çok çok çok teşekkür ederim, minnettarım. Hepsinden Allah razı olsun.
el....
Sayın hocam 1 buçuk yıl önce bana tendon transferi ameliyati yapti nadir yapilan bi ameliyatti biz çok yol kat ettik çok memnun kaldım sonuçtan minettarim size...
sa...ğ
Ön çapraz bağımı kopardıktan sonra acl ameliyatı oldum ve ilk amelyatta tüneller yanlış açıldığı için dizim döndü ve bağ koptu üstüne menisküsüm yırtıldı . Aradan 1 yıl daha geçti ve dizim iyice kötü oldu birkaç yere başvurdum fakat doktorlar dan emin olamadim. Abim gazi hocaya götürdü ve baktı muayene etti gazi hoca , kilolu olmama rağmen hemen 3 hafta sonraya amelyat günü verdi . Amelyatımın 80. Günü şuan menisküsün olduğu yer çok acıyor nedenini sordugumda ozaman söylemese de ipin ucundan aldığını söyledi gazi hoca ve doğruydu ozamanlarda yürüyemiyordum. Şuan herhangi bir sorun yok dizimin aşırı güçsüz olması dışında toplamda 6 dikiş ile revizyon ameliyatı yapan bir adam işinde mükemmel ama en çok değinmek istediğim yeri abi gibi arkadaş gibi davranması kalitesi hem işine hemde karakterine yansımış birisi.
mi...r
Oğlum Bilkent Müzik Fakültesinde çellist.Omuz çıkığı problemi yaşıyordu.İnternetten araştırdım birisi tavsiye etmediği halde yaptığı çalışmalarından dolayı ona güvendim. Omuz ameliyatı başarılı geçti. Bundan sonraki gelişmeleri paylaşacağım.GENÇ HOCAMA GÜVENİM SONSUZ.
ay...4
he...i
Dr.Gazi Huri'nin özgeçmişi ile çalışmalarına kısaca baktığımızda; - Adana Fen Lisesinde lise eğitimi, - Hacettepe Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji AD' dan uzmanlık (Bu süre içeriside Viyana Üniversitesi Tıp Fakültesi'de ve Zürih Üniversitesi Tıp Fakültesin'de de bulundu.) - Uluslararası ve ulusal toplantılarda (European Federation of National Associations of Orthopaedic Sports Traumatology Congress 2008 ve Omuz ve Dirsek Cerrahisi Kongresi 2012) spor cerrahisi ile ilgili yaptığı iki araştırmasına verilen birincik ödülü, - Spor cerrahisi ile ilgili uluslararası dergi ve kitaplarda birçok makalesinin yayınlanması, - Uluslararası bilimsel dergilerde hakemlik görevi, - 2012 yılının ikinci yarısında Dünya'da spor cerrahisinde en ileri merkezlerden biri olan Amerika'daki Johns Hopkins Universitesi Spor Cerrahisi Kliniğinde "üst ihtisas" için kabul edilmesi. ÜYELİKLERİ 1. AMSOS Austrian Musculoskeletal Oncology Society, 2007+ 2. Türk El ve Üst Ekstremite Cerrahisi Derneği, 2009+ 3. Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği (TOTBİD), 2009+ 4. Türk Ortopedi ve Travmatoloji Eğitim Konseyi (TOTEK) Board, 2010+ 5. Türkiye Spor Yaralanmaları, Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği, 2010+ Ayrıca Türk Ortopedi ve Travmatoloji Derneği Asistan ve Genç Uzman Hekim Türkiye temsilcisi olarak görevlendirilmiştir.
Gazi Huri isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gazi Huri, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Gazi Huri tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Artroplasti, Artroskopi, Artroskopik Cerrahi, Eklem Enjeksiyonu, Menisektomi, Menisküs Alımı, Omuz Ameliyatı, Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı, Rotator Kılıf (Cuff) Onarımı, Tendon Onarımı.
Gazi Huri adresi nerede?Gazi Huri şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tahran Caddesi No:3/6 Ankara
- Samanpazarı Mah., Altındağ Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gazi Huri isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gazi Huri online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gazi Huri isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gazi Huri, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gazi Huri hangi dilleri konuşuyor?Gazi Huri ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gazi Huri isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gazi Huri bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gazi Huri ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gazi Huri hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Gazi Huri hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gazi Huri hangi sigortaları kabul ediyor?Gazi Huri tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade), SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları