Ayrıca Lisans bitirme tezi olarak Bireylerin probiyotik gıda hakkında bilgi düzeylerinin saptanması ve probiyotik süt ve süt ürünlerini tüketme ve tercih etme durumlarına yönelik 400 kişilik çalışmasıda bulunmaktadır.
Halen Vivo Nutrition Center- Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi'nde Bireysel ve Kurumsal Danışmanlık, anne-çocuk beslenmesi, hastalıklarda diyet tedavisi ve kilo kontrolünde (ağırlık kazanımı-ağırlık kaybı) kişilere özel danışmanlık hizmeti vermeye devam etmektedir.Online Danışmanlık hizmeti de vermektedir.
Diyetisyen Randevusu
İHSANİYE MAH. FATİH SULTAN MEHMET BLV. 34 B/E/20 Ws Office 1. Kat Nilüfer, Nilüfer
Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Gebelik Öncesi Diyet
Gut Hastalığı ve Beslenme
Vivo Nutrition Center Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Testi
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Vivo Nutrition Center Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi
Oğlumun insülin direnci yüksek çıktı. Bir arkadaşımın tavsiye üzerine gittim 1 hafta oldu ve fark görülmeye başladı. Çok teşekkür ederim
Hem çok tatlı biri hem de çok güler yüzlü ve motive edici. Arkadaşımın tavsiyesiyle gizem hanımla tanışmıştım. Bir süre kardeşim danışanı oldu o da çok memnundu. Şimdi kendim gizem hanıma gidiyorum zayıflamak için. Koronavirüs sürecinde oldugumuz için gizem hanımla online diyet yapıyoruz. Gayet memnunum yardımcı oluyor ve her zaman ulaşabiliyorum. Benim damak zevkime ve özel durumlarıma göre listemde yardımcı oluyor. Biz şuan online diyet yapıyoruz fakat ben kardeşimden birebirde gördüğüm için gönül rahatlıgıyla tavsiye edebilirim. :)
se...5
Bugün Gizem hanım ile ilk defa tanıştık.Kendisini araştırarak tercih etmiştim.Gemlik ten gidip gelecektim.ilk izlenimin gayet sakin sevimli ve sizi dinleyen bir danışman.Sordugum soruları sabırla cevapladı. Gayet motive oldum.Bu sefer sağlıklı beslenmeyi onun sayesinde başaracağımi düşünüyorum.
ne...n
Geçirdiğimiz trafik kaza sonrası oglum sporu bırakmak durumunda kaldı dolayısı ile beslenme düzeni kayboldu her ne kadar dikkat etmeye çalışsak ta karaciğerde yağlanma başladı bu sebeple bugün ilk görüşmemiz olmasına rağmen güler yüzlü hoşgörülü sampatik tavirlariyla gizem hanim oğlumu ikna etmeyi başardı yeme düzeni ilk günden başladı teşekkür ediyoruz...
......
Kilo vermek için bir komşunun tavsiyesi üzerine gittim, temiz ve aydınlık bir klinik ,çok hoş sohbetli ve tatlı bir diyetisyen sevdiğiniz ve sevmediginiz yiyeceklere göre size en uygun programı veriyor , herkese tavsiye ederim .
ge...s
Hayatımda hiç diyet yapamamış biri olarak gizem hanım bi mucizeye sebep oldu❤️❤️ Gayet mutevazi halden anlayan ve kişinin hayatına göre bir program belirleyen mükemmel bir diyetisyen...
me...8
13 yaşındaki oğlumu kilosundan dolayı götürdüm çok ilgili, açıklama yaparak anlatıyor kısacası ilk görüșmede bile çok sevdik
bu...u
Daha ilk karsılasmada pozitif enerji aldım güleryüzlü kibar ve cok ilgilendi. Cok memnun kaldım tesekkürler
el...n
İnsülin direnci ve haşimoto tiroiditi olan biri olarak bu zamana kadar en iyi sonuç aldığım Diyetisyen. Yoğun tempoma rağmen uygulanması kolay listeleri ile sürecin rahat geçmesini sağlıyor. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Şahsen çok memnunum.
se...1
Gizemim çok tatlı çok anlayışlı çok başarılı troit hastasıyım ben gastritim var hiç yemek yemeden kilo aldım iki sene içinde bana yemek yiyerek zayıflattı hiç yemediğim kadar yiyorum ve zayıflıyorum çok tsk ederim tatlım
Gizem Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Yılmaz, Diyetisyen. Size Gizem Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test).
Gizem Yılmaz adresi nerede?Gizem Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İHSANİYE MAH. FATİH SULTAN MEHMET BLV. 34 B/E/20 Ws Office 1. Kat Nilüfer Nilüfer
- Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gizem Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gizem Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gizem Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Gizem Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gizem Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gizem Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Gizem Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Diyetisyenler
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diyetisyenler