Memorial Diyarbakır Hastanesi
Peyas Mah. Fırat Bulvarı No:12 Diclekent/Kayapınar, Diyarbakır
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
de....
Telefon numarası doğrulandı
Meme büyütme operasyonu için kendisi ile görüştüm. Görüşmede, ameliyat öncesi ve sonrası tüm sorularıma samimiyet ile cvp verdi ve yaptığı işlemden gerçekten çok memnunum. Onun başardığını ben hayal dahi edemedim. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
Göçmen Aslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Göçmen Aslan, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Göçmen Aslan adresi nerede?Göçmen Aslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Peyas Mah. Fırat Bulvarı No:12 Diclekent/Kayapınar Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Göçmen Aslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Göçmen Aslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Göçmen Aslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Göçmen Aslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Göçmen Aslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Göçmen Aslan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Göçmen Aslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar